gurselileri
Guest
çizgi diyarı benim için çizgi roman sevdasından çok öte… aile gibi… dostlar, kardeşler gibi bambaşka bir anlam taşıyor… ben bir zamanlar internet üzerinden dostluklara inanmazdım… üç beş gün internetten uzak kalsan unutulursun sanıyordum… taaki çizgi diyarından tanıdığım kardeşlerime, dostlarıma kadar… 28 mayıs gecesi yazdığım mesajda böbreğimde büyük bir taş bulunduğunu ve ameliyat söz konusu olduğunu, hastaneye gideceğimi, yazmış sizlerle helalleşmiş vedalaşmıştım… bu süreç içerisinde İstanbul eğitim ve araştırma hastanesinde I.V.P , bilgisayarlı tomografi, ultrason tetkiklerim başta olmak üzere tüm tahlil ve kontrollerim yapıldı ve söz konusu ameliyat kesinleşti… ya haziran sonu yada temmuz’un ilk haftası ameliyatı olacağım… daha önce de olabilirdim ama doktorlarla konuşup biraz süre istedim çünkü bu arada halletmem gereken bazı işlerim vardı… Allah ‘a şükür hallettim… artık gidip ameliyat masasına yatmak kaldı… bu sıkıntılı süreç içerisinde beni arayarak yalnız bırakmayan dostum, kardeşim şerif engin baygın’a… değerli dost savaş bey’e (savok)… görüşlerine başvurduğum sevgili nadir abiye… mesajlarıyla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara yürekten teşekkür ediyorum… sizleri çok seviyorum… bir telefon görüşmemizde sevgili ilker’e söylediğim gibi Allah ömür verdiği ve çizgi diyarı var olduğu sürece daima hep beraberiz… daha sizlerle paylaşacağımız nice güzellikler var benim güzel yürekli dostlarım…