Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir Uçbeyi, canımız ciğerimiz, boyoz ve çiğdemlerin efendisi, Gandalf'ın torunu, çizgi diyarının her daim bir tanesi güzel kardeşim Ali, nice güzel yıllara...
Güzel bir insana güzel dilekler gerekir. Umarım yeni yaşınızda her şey gönlünüzce ve nice yaş günleri aynı ortamda birlikte kutlama şansımız olur. Sağlıklı, huzurlu ve tüm dileklerinizin sevdikleriniz ile birlikte gerçekleşecek nice mutlu yıllar diliyorum.
Abi yeni yaşın kutlu ve hayırlı olsun...Doğum günü tebriği yazmasını pek beceremem,sanırım bana göre hayatımızdan geçen bir yıl daha kutlanacak bir şey değil.Umarım bu geçen bir yıllı dolu dolu yaşamışsındır,ve Önümüzdeki diğer yılları da çocuklarınla birlikte dolu dolu yaşaman dileğiyle....
Sevgili Büyük Beyaz üstadım, doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlar daha nice doğum günlerini, sevdiklerinizle, sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi dilerim.