Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir'in en güzel adamlarından biri, sevgili kardeşim Ali Erılgaz'ın yeni yaşını kutlar, sevdikleri ile birlikte geçireceği sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür dilerim. İyiki bizlerle birlikte..
Sevgili Ali, seni tanımaktan duyduğum mutluluğu anlatmak çok güç.
En zor durumda bile özveriyle çizgi roman adına bir şeyler yapmayı düşünen
samimi yapınla bizler için çok özelsin.
Sorunsuz, dertsiz ve sağlıklı bir ömür dilerim...
Diyar'a ilk girdiğim günden beri her soruma acilen cevap veren, acemiliğime karşı sabırla yardımcı olan ve en güzel sofraların sahibi sevgili büyükbeyaz (Ali), nice yıllarını sağlıkla, huzur ve mutlulukla ve bizlerle birlikte yaşa, çok yaşa...
Sevgili dostum ve hemşehrim doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte uzun, sağlıklı ve en önemlisi sevgi dolu mutlu bir ömür diliyorum. Çizgiromanlar hayatından eksik olmasın...
Sevgili büyükbeyaz ,
Doğum gününüzü kutlar , sağlık önde olmak kaydı şartıyla , sırasıyla , bol para , neşe , mutluluklar diler , hürmetlerimi sunarım.
Benim de foruma ilk kaydolduğumda
sempatik ve hazırcevap özellikleriyle
dikkatimi çekmişti Ali, hep bir yakınlık
hissetmiştim. Üç yılı geçen zaman içinde
tanışma şansı da bulduğum dostumla
umarım tekrar muhabbet etme şansı bulurum.
Gönlünce geçireceğin nice sağlıklı, mutlu yıllar
dilerim sevgili Ali Erılgaz.
İzmir toplantılarımızın değerli organizatörü sayın Ali Erılgaz'ın; doğum gününü en içten duygularla kutlarım. Her zaman sağlıklı, huzur dolu, bol çizgi romanlı ve internet hızınızın tavan yaptığı günler yaşamanızı dilerim.
Sevgili büyükbeyaz, doğum gününüz kutlu olsun. Allah’tan tüm sevdiklerinizle beraber sağlık, huzur, mutluluk ve umut dolu bir ömür sürmenizi dilerim. Tabi ki içinde bol bol çizgi roman da olsun bu yaşantının...
Gadasın aldığım hemşerim yeni yaşınla daha genç daha hızlı daha kuvvetli oldun bak yine
Bulaştırdığımız comics virüsü metabolizmanda en kısa sürede büyük değişiklikler yapacaktır
üstad herkes güzel temennilerini sıralamış dostlara katılmamak mümkün değil ama çocukken geçen her yıl bir sevinç neşe kaynağıyken yaş ilerledikçe buruk bir hüzne dönüşür yapılacak yaşanacak çok şey vardır ömürse kısıtlı dilerim her istediğini gerçekleştirebilecek bir ömrün olur her gelen günün geçen gününden iyi olur
Ali bey,
doğum gününüzü en samimi dileklerimle tebrik ediyor,
sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde nice nice mutlu yıllar diliyorum.
Doğum günü hediyenizi biraz rahatsız olduğum ve yetiştiremediğim için yarın sunacağım.
İzmir'e yürekten selamlar;
sevgi ve saygılarımla...
Sevgili Büyük Beyaz kardeşim doğum günün kutlu olsun.Ömrün boyunca mutlu ol,huzurlu ol,hep gül,herşey ama herşey gönlünce olsun.
Değerli kardeşim sevdiklerinle birlikte nice yıllar diliyorum,sevgiler saygılar sunuyorum.