Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazdığı şiirsel cevaplarla forumumuzda müstesna bir yer edinen, poli23 iken gençleşip Beymelikli18 olan sevgili dostumuza uzun bir ömür ve sağlık diliyorum. Nice yıllara...
Yaklaşık 1,5 yılda 4,500 e yakın mesaj yazarak bütün rekorları alt üst edip sevgimizi hakeden Sevgili Beymelikli18 e yeni yaşında sağlık, mutluluk ve uzun bir ömür diliyorum.
Bu pazar günü rehavetim üstümde
Sevgili Beymelikli18 dostumun doğum gününü ıskalamışım
Bereket sevgili üstadım adminimiz açmış konuyu
Gürül gürül, sular seller gibi sağlık diliyorum sevgili Beymelikli'ye
Şair olmak, onun güzelim şiirlerine mukabele etmek, dörtlükler dizmek isterdi gönül
Önce tekrar sağlık diliyorum
Sevdikleriyle, sevdiği şeylerle uzuuun nice yıllar diliyorum
Sevgili Beymelikli18 dostum,
Tüm sevdiklerinizle birlikte,
Sağlık ve mutluluk içerisinde,
Nice yıllar dilerim.
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
" Her doğum günün bayram gibi şen olsun,
Nerde varsa sevdiklerin gelsin seni bulsun,
Kötülükler,acı,keder senden uzak dursun,
İyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun..."
Hafta sonum yine yoğun geçtiğinden çok şey kaçırmışım,
geç te olsa yetiştim. Sevgili Beymelikli18 dostumuza yeni
yaşında sağlıklı, huzurlu, bol çizgi romanlı ve şiirli güzel
günler ve nice uzun yaşlar dilerim. İyi ki doğdun üstadım.
Değerli büyüğüm; doğum gününü bir gün gecikmeli kutluyorum kusuruma bakma lütfen zira dünkü yoğunluktan pek siteye giremedim.
Şiirler ve de Zoralet muhabbetinin yanında; özellikle nostalji kısmına verdiğin destek ile bendeki yerin apayrıdır. Doğum gününü kutlar; tüm sevdiklerinle beraber nice; sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim.. Tabi ki çizgi ve nostalji dolu paylaşımlar yapmanı da.. Sevgi ve saygı ile..