Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizlere çizgiler diyarının kapısını ardına kadar açan güzel insan, doğumgünün kutlu olsun. Tüm sevdiklerinle beraber; sağlıklı, sıhhatli, keyifli nice yıllar dilerim..
Çizgi dünyasına ismi altın harflerle şimdiden yazılmış, hatta kazınmış olan,
adam gibi adam sevgili İlker kardeşim,
doğum gününüzü gönülden tebrik ediyorum.
Sevdiklerinizle birlikta sağlık ve huzur içinde daha nice yıllar geçirmenizi yürekten diliyor,
hayatımıza kattığınız tüm güzellikler için teşekkür ediyorum.
Selamlarımı, sevgi ve saygılarımı iletiyorum kardeşim;
nice güzel yıllara inşallah!..
Diyarımızın kurucusu bakun'in üstadımıza; bizi böyle muhteşem bir platforma kavuşturduğu için teşekkür eder, hayattaki başarılarının devamını dilerim nice mutlu yıllara.
Sevgili Bakunin ( Benim için her zaman Kaptan.Atilla İlhan'ın Kaptan şiiri gibi Herkes bana kaptan diyor olmadığım halde.) çizgi roman dünyasının unutulmaz insanı.
Bir serüveni başlatan insan.
Kendisine ailesi ve sevdikleri ile birlikte mutlu , sağlıklı , huzurlu yıllar dilerken iyi ki varsın üstadım.
Benim için çok büyük bir isim.
Kendisine çok teşekkür ederim.
Çizgi romanı tekrar keşfetmeme,
başka bir deyişle, yedi yıl önce
çizgi romanın büyülü dünyasına
tekrar girmeme olanak sağlayan
ve de muhabbetini, kendisini hep
özlediğim değerli dostuma sağlıklı,
mutlu, keyifle geçireceği çok uzun
yıllar diliyorum.
İyi ki doğdun sevgili kaptan.
Sevgili İlker Abim:
Bu efsane platformun oluşmasında ön ayak olmanız, sayenizde nice çizgiroman ve bitmez dostluklara kapı açacağınızı yakinim varki sizde tahmin etmemişsinizdir. Gönülden tebrik ve teşekkürlerimi sunarak:
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve ÇİZGİ dolu yıllar dilerim. Allah'a emanet ol Çizgi Sevdalısı.
Türkiyenin ve Dünyanın sayılı dijital çizgi roman platformlarından olan Çizgi Diyarının kurucusu Sevgili Kaptan Bakunin'e sağlık,huzur ve mutluluk dolu uzun bir ömür dilerim.Nice yıllara.Dokuzuncu sanatı sevenler adınızı her zaman minnetle anacaktır...