Şerifengin dostumuz ameliyat olmuştur!.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,145
Kasımpaşa
Kardeşim Şerif, Bağcılar devlet hastanesinde Doçent Dr. Nadir Beyin gözetiminde ameliyat olmuştur. Başarılı bir operasyon geçiren sevgili dostuma acil şifalar diliyor, sevgili doktoruma canı gönülden teşekkür ederim. Geçmiş olsun Şerifff...

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
323
14,256
Geçmiş olsun comicsci dostum. Her ne kadar comics sevmesemde seni çok severim sevgili Şerif. En kısa zamanda ayağa kalkacağına gönülden inanıyorum. Sen gizli fumetticisin, sağlam sosyalistsin ve Diyarımızın kahraman şerifisin. Ayrıca seninle ilgilenen sevgili dostum ve doçent hekimimiz Nadir'e de teşekkür ederim.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,371
Şerif kardeşim,
geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,
en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.
Nadir beye de ilgi ve dostluğundan dolayı teşekkür ediyorum.
Saygılarımla..
.

bayrakzaf.gif

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,249
İstanbul
Sevgili Şerif dostumun yanından yeni ayrıldım. Gayet iyi durumda gördüm.
Nadir ağabey her aşaması ile bizzat ilgilenmiş. Servise alındığında okuması için çizgi roman
ciltlerini bile başucunda hazır etmiş.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,129
ordu-turkey
Sevgili Şerif dostumun yanından yeni ayrıldım. Gayet iyi durumda gördüm.
Nadir ağabey her aşaması ile bizzat ilgilenmiş. Servise alındığında okuması için çizgi roman
ciltlerini bile başucunda hazır etmiş.
Valla senin yazını okuyunca nadir bey boşuna doçent olmamış dedim.Hastasını düşünmek budur bence keşke her doktor böyle olsa kıskanmadım dersem yalan olur.

12 Şub 2010
15,006
545,755
Diyarımızın Şerif'ine geçmiş olsun. Tez vakitte aramızda sağlıkla olması temennisiyle acil şifalar diliyorum.

Şimdi telefonla görüştüm. Yormamak için sadece bir kaç cümle sonra kapattım.

Ameliyatın doğal ağrıları var ama genel durumu çok şükür iyi. Yarın taburcu olabileceği söylenmiş.

Sevgili Nadir'e de çok teşekkür ediyorum.

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,000
20,874
Şerifengin kardeşimize acil şifalar dilerim, Nadir abiye de çok teşekkür ederim,
sağlık için çalışanlarımızdan Allah razı olsun, selamlar.

mudi

Aktif Üye
3 Kas 2010
257
541
İstanbul,Fındıklı
'20.00 dolayları yanından ayrıldım, bitmeyen neşesi yerindeydi.Narkoz etkisi belki geçmemiştir diye 'Fumetti' baskısı yaptım ama yinede pek renk vermedi:) başucundaki Dampry büyük cildini okuduktan sonra giderim desemde uyur numarası yapıp sancım filan dedi neyse evde Diyar'dan okurum dedim. Tez zamanda sağlığına kavuş dostum,Nadir olduğundan gözümüz arkada değil