Ruh hastası bir kendini bilmez, ahlaksız ve şerefsiz yaratık hakkında suç duyurusu

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,147
Kasımpaşa
servetezer, hedefnet, eylulelmas, kontrol adlarını kullanan bir yaratık bana ve bir kısım üye ve yöneticilere özel mesaj yolu ile küfretmiştir. Bu kişi daha önce yaptığımız suç duyurusu ile hakkında soruşturma yapılan ve tarafımızdan affedilen seyyalşelale adlı p.tir. Bu kişinin ismi ve adresi elimizde olup yeniden suç duyurusunda bulunulacaktır.

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
230
608
servetezer, hedefnet, eylulelmas, kontrol adlarını kullanan bir yaratık bana ve bir kısım üye ve yöneticilere özel mesaj yolu ile küfretmiştir. Bu kişi daha önce yaptığımız suç duyurusu ile hakkında soruşturma yapılan ve tarafımızdan affedilen seyyalşelale adlı p.tir. Bu kişinin ismi ve adresi elimizde olup yeniden suç duyurusunda bulunulacaktır.

''Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.'' Derler.
Bu tür insanların akıllanması için gereken bu.Laftan anlamıyorlar Çünkü.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,098
37,241
İstanbul
Bu türden sorunlu şahıslar zaman zaman çıkacaktır.

İyiye tahammül edemez böyleleri çünkü kötüdürler,
Güzele tahammül edemez böyleleri çünkü çirkindirler.

İçlerindeki kötülük ve çirkinliği yaymaya çalışırlar etraflarına.

Bu türden insanların şu ana kadar anlamış olmaları lazımdı çoktan; Diyar'ın huzurunu kaçıramazlar.

Bu türden şahıslar hak ettikleri karşılığı alacaklar. Diyar'ın huzurunu kaçırmaya çalışan herkes hak ettiği karşılığı alacak. Diyar'da çizgi roman paylaşılıyor. Ama bu, paylaşılan tek şey değil; biz aynı zamanda sevgiyi, dostluğu, dayanışmayı ve yaşamı paylaşıyoruz. İşte bunlar, kötülüğü ve çirkinliği boğar.

Bu öfkeli mesajımdaki tondan dolayı tüm dostlardan özür dilerim.

Sevgiyle kalın.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,371
"Bu forumdaki dostluğu çekemeyen hastalıklı kişiliğe sahip olan bu kimse, bu sefer layığını bulmalı" diye düşünüyorum.
Pislikler daima kendi çöplüğünde kalmalı...
Saygılarla..
.
bayrakzaf.gif

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
12,788
Çizgi roman okuyan insan meziyetli insandır, hayata bakış açısı diğer insanlardan farklıdır.. Bizim yoğrulduğumuz duygular başkalarına benzemez.. Bu yüzden diyarın her üyesi adam gibi adamdır.. Bu kadar düzgün insan arasında kendi küçüklüğünü görüp altında ezilen birisinin bu tarz serzenişlerde bulunması eşyanın doğası gereğidir. Gereği düşünülsün bakalım. Hepimize geçmiş olsun.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
59
144
denizci
Doğru okuyanın Cennetiyiz, yanlış okuyanın Cehennemiyiz.
Bu tarafta görmek lazım tüm hesapları, görürüz.
Bizi doğru okumayı bilmek lazım; her yolda yürürüz.
Yeryüzünün Cehenneti biziz.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,928
19,235
Denizli - İstanbul
Tepki göstermekte ve sinirlenmekte haklı olabilirsiniz ama başlıkta kullandığınız "mongol" kelimesi çok uygunsuz olmuş. Mongol-izm bir rahatsızlıktır. Hakaret anlamında kullanılmamalı ve söz konusu kişiyle, davranışlarıyla, ruh durumuyla bağdaştırılmamalıdır.

Şahsi fikrimdir kimse katılmak zorunda değil elbet...

oks03

Yönetici
28 Haz 2010
586
13,237
neverland
Kötülük her yerde kol geziyor. Insanlar insanlıktan çıkıyor, işler nasıl nereye gidiyoruz böyle? Umutsuzum, mutsuzum...

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
594
3,771
istanbul
bu tip insanlara verilecek en büyük ceza onları yok saymak tepki dahi vermemektir. tepki verildikçe istediklerini elde ediyorlar, mutlu oluyorlar.
bırakalım kendi pisliklerinde boğulsunlar.

djeko35

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
168
139
İzmir
Hiç bir kar gütmeden onca emek göstererek çizgiroman ve türevlerini paylaşan bir siteye ve bu sitenin yöneticilerine küfür eden şahsın normal olmadığını ve olamayacağını düşünüyorum. Bu şahsın çizgiroman okuduğunu da sanmıyorum. Bence de gereken yapılmalı. Hakkında hayırlısı olsun.

samuray64

Süper Üye
17 Eyl 2009
946
1,983
28:58 E - 41:01 N
anlaşılan bana ve bir kaç dosta daha küfürlü mesaj yollamış bu şahıs.
toplantıyı basacağını da söylemiş :)
ne diyeyim Allah akıl versin.
cezasız kalmaması gerekiyor.

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,955
77,364
Sevgili savaş sizden ricam bu kişiliksiz şahsın resminide zaman içinde sitede teşhir edermisiniz,vesaile ile monütörüde temizlemiş olurum :d

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,221
2,305
LÜLEBURGAZ
insanlığa yapılacak en büyük kötülük suçu cezasız bırakmaktır...

12.07.2013 akşamı tam metni aşağıda yer alan mesajı yayınlamıştım... ancak olayın büyümemesi amacıyla sevgili dostum Ali'nin (büyük beyaz) araya girmesiyle konuyu kaldırdık... ancak görüyorum ki suç'un cezasız kalması suçluları daha çok azdırmaktadır...

mesaj metni:

Tüm Çizgi Diyarı Yöneticilerinin Dikkatine!

Çizgi diyarının tüm saygıdeğer yöneticilerini,

Aşağıda profil sayfasının resmini eklediğim, servetezer isimli şahısı küfür ve hakaret içeren mesajları nedeniyle ihbar ediyor ve gerekli adli işlemleri başlatmaya çağırıyorum.

Bugün bu ülkede bilişim suçları diye bir kavram, bir olgu varsa, ben yaşadığım şehir olan Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli suç duyurusu dilekçesi ile başvurarak adli işlemi başlatacağım.

servetezer isimli insanlara küfür ve hakaret etme hakkını kendinde gören bu şahısın yasaklanmış üye statüsünde olduğu göz önüne alındığında bu sinkaflı, ahlaksız ve hakaret içeren mesajlarını başka üyelere de göndermiş olduğu kanaati oluşmaktadır.

servetezer denilen bu şahıs tarafından hakarete uğramış, küfür edilmiş tüm değerli çizgi diyarı üyelerini ve diyarımızın saygıdeğer tüm yöneticilerini aynı şekilde konunun üzerine gitmeye ve adli makamlara suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum.

sevgili Savaş bey, konu ile ilgili, bir ara özel olarak görüşelim...

cfwdpadfaqlde6c9t.png

Son düzenleme:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
Ben bir hata yaptım!
Daha önce mahkemeye verdiğimiz bu şahıs adliyeye bir kadın göndererek biz yapmadık diye ağlaşmış ceza alırsak ne hale düşeriz demişler uzlaştırmacı gence ve savcıya kendilerini acındırmışlardır.
Anlatılanlardan sonra bende LÖSEV'e (Lösemili çocuklar vakfı) bağış yaptıkları takdirde şikayetimden vazgeçeceğimi bildirmiştim.
Evet belirlediğim cüzi miktarda parayı yatırmışlardır.
Bir hayır bin şerre bedeldir demiştim ancak akıllanmayarak klavye delikanlılığına devam etmiş bana ve bir sürü dosta sebebsiz küfürler etmiştir.
Bu sefer hiç bir şekilde affetmek söz konusu değildir.
Adalet eğer bu ülkede hala varsa sonuna kadar hakkımızı arıyacağız.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,221
2,305
LÜLEBURGAZ
toplumun iyiliği için bu tür yaratıkların alacağı en ağır cezayı almasını sağlamak insanlık görevidir... tüm arkadaşları birlikte hareket etmeye ve gerekeni yapmaya çağırıyorum...

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
141,095
Gerekli cezayı mutlaka alması lazım.
Terbiyesiz insanların siteye meşgul ve işgal etmeye hakları yok.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
59
144
denizci
Toplantımızı basacağını yazmış, bilmiyor ki biz dostu düşmanı; herkesi bekliyoruz toplantılarımıza, bir de cep telefonu istiyor; bulmak içinmiş, beni bulmak o kadar kolay ki; Beşiktaş/Çarşı, kime sorsan “Kel Ozan” diye anında gösterir, hangi birimiz kimliğimizi gizledik ki; neden gizleyelim.
Beni kaba hatta barbar bulabilirsiniz arkadaşlar, çağ dışı da olduğunu biliyorum; doğru, ama ben adamına göre muameleden yana oldum tüm hayatım boyunca, forumun kararı ne ise ona aynen uyarım, ama bana bırakılsa face to face çözülmesinden yanayım, kabul ediyorum huyum kötü elimde değil, en hızlı adalet kendi adaletindir, ben intikamcıyım.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,221
2,305
LÜLEBURGAZ
alçakların, namussuzların ve ahlaksızların en büyük besin kaynağı dürüst, onurlu ve namuslu insanların yüreğindeki çekingenlik ve korkudur... ama namuslular da namussuzlar kadar cesur olmadan sorunlar çözüme ulaşmaz...

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Bu akşam üstü aynı şekilde sanırım aynı kişi beni de taciz eden bir mesaj attı, tam mesaja cevap verirken sayın ertugrul olaya müdahale etti.

Bizlerden bir sorunu her kim olursa olsun varsa yerimizde belli mekanımızda belli, insanoğlu hata yapmak için doğmuştur, tabiki bizlerinde hataları olabilir ama küfürle veya hakaretle kimse kimseyi rahatsız edemez. Bu forumda kimse kimseye niye böyle yaptın niye sen paylaştın niye sen tercüme yaptın vs. demiyor. Kimsede bu işleri para için yapmıyor. Maddi kazancı yok. Hoşumuza gittiğinden, canımız istediği için yapıyoruz.

Bencede bu ve bunun gibi olaylara müsamma edilmemelidir. Hepimiz üzerimize ne düşerse yapmalıyız.

Site yönetimindeki arkadaşlarımın tümümünü kutluyorum, çok dikkatliler, hemen hemen her konuya her mesaja dikkat ediyorlar. Ve ben bundan çok ama çok memnunum. Bu ciddiyetin, sağlamlığın işini ve forumu benimsemenin sembolüdür.

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,516
13,670
iskenderun-Hatay
Ne yazık ki son günlerde adı duyulmamış üyelerin forumda sık sık küfür mesajlarını görür olduk, bunlar yüzünden foruma girmek bile istemiyorum bazen..