Resimli Türk Edebiyatı Tarihi - 5

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,150
Resimli Türk Edebiyatı Tarihi - 5
Destanlar Devrinden Zamanımıza Kadar Resimli Türk Edebiyatı Tarihi
5. Fasikül
Yazan: Nihad Sami Banarlı
Yayınevi: Milli Eğitim Basımevi
Baskı tarihi: 1971 (İlk baskısı 1948)
84 sayfa, CBR

file

file

Moderatör tarafında düzenlendi:

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,891
5,334
Yineliyorum : ""scanfan"ın başladığı iş bitmiş demektir" Sloganım vardı sana ait bunun boş olmadığını herkes görüyor şimdi.
Sayın scanfan daha önce bazı sitelerde sana ait taramalara rastladığımı ve scanfan mührünü daha görünür kılmanı çünkü adından bahsedilmediğini yazmıştım. Sen de başka sitelerde bulunması paylaşımın daha geniş kitlelere ulaşması demek olduğunu yazmıştınız. Çok doğru bir saptamaydı yaptığınız. Ama hiç olmasa taramanın sana ait olduğunun belirtilmesinin gerektiğine de inanıyordum. Bu eleştirilerimizi okuyan olmuş ki ; Şimdilerde sana ait taramalarda tarama'nın "scanfan"a ait olduğunu yazmaya başlamışlar. Çok iyi bir davranış bence...
Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederi
m.
pdf'leri ekleyen arkadaştan da pdf bekliyorum !!!

Son düzenleme:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,028
13,880
Yineliyorum : ""scanfan"ın başladığı iş bitmiş demektir" Sloganım vardı sana ait bunun boş olmadığını herkes görüyor şimdi.
Sayın scanfan daha önce bazı sitelerde sana ait taramalara rastladığımı ve scanfan mührünü daha görünür kılmanı çünkü adından bahsedilmediğini yazmıştım. Sen de başka sitelerde bulunması paylaşımın daha geniş kitlelere ulaşması demek olduğunu yazmıştınız. Çok doğru bir saptamaydı yaptığınız. Ama hiç olmasa taramanın sana ait olduğunun belirtilmesinin gerektiğine de inanıyordum. Bu eleştirilerimizi okuyan olmuş ki ; Şimdilerde sana ait taramalarda tarama'nın "scanfan"a ait olduğunu yazmaya başlamışlar. Çok iyi bir davranış bence...
Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederi
m.
pdf'leri ekleyen arkadaştan da pdf bekliyorum !!!
Arzunuz üzerine PDF dosyasını da ekledim.

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,891
5,334
Bu ne hız !?... Minnet duygularıyla teşekkürlerimi sunuyorum sayın "ekenciz" . Esen kalınız ...