panterus has reported a post.
Reason:
Forum: Yabancı Filmler
Assigned Moderators: ertuğrul, Baltimora, Mehmet Ali, Colinmccay, uzung, büyük beyaz, sarkomer, profesör, The_DarknesS, Gulyabani, yeryüzü, agartan
Posted by: scanfan
Original Content:
Reason:
Error code 1020
You do not have access to webteizle.one.
The site owner may have set restrictions that prevent you from accessing the site.
Forum: Yabancı Filmler
Assigned Moderators: ertuğrul, Baltimora, Mehmet Ali, Colinmccay, uzung, büyük beyaz, sarkomer, profesör, The_DarknesS, Gulyabani, yeryüzü, agartan
Posted by: scanfan
Original Content:
değerli üstadım. Casuslar - Arabesque.1966.1080p.BluRay.x264.YIFY uygun türkçe ses dosyası temin edebilirseniz çok memnun olurum. ben kısa versiyon türkçe ses dosyası buldum fakat filmin görüntü kalitesi düşük. bu güzel nostalji filmi benim gibi yaşlı üyelerimizde izlemek isteyeceklerdir. teşekkürler.
Sevgili "emekli" ve Sevgili "agartan",
Arabesque (Casuslar) filmininZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bir kopyası var. Online izleniyor, indirilebiliyor da. 1080p'ye kadar desteği olduğuna göre ses kalitesi de iyidir diye düşünüyorum. Biraz önce Türkçe dublajıyla izlemeye başladım, görüntü ve ses mükemmel. Bir deneyin isterseniz.