Reported Post by kuyu3

kuyu3

Yeni Üye
17 Nis 2018
107
331
kuyu3 has reported a post.

Reason:
kırık...her şey için teşekkürler
Forum: esattr
Assigned Moderators: ertuğrul, Mehmet Ali, direnc11, Colinmccay, uzung, büyük beyaz, sarkomer, profesör, The_DarknesS, Gulyabani, kudretsabancı, yeryüzü, Melih41

Posted by: esattr
Original Content:
Hans
Albüm 3- Xanaia'nın Mutantları

268kYA.jpg

2018 yılının son günleri... Acı tatlı bir çok anımıza sahip koca bir yıl daha gidiyor. Çizgi-roman sever biri olarak güzel bir uğurlama yapmam gerekir diye düşündüm ve eski iki dostumuzun birer albümünü de bu son günlere sakladım.

2018'un bir analizini yaparsam bugün ekleyeceğim bu iki albümle 30 albüme imza atmış olacağım. Bence güzel bir sayı, hele de eski iki dostla kapanışı yapmak daha da güzel. Ama güzel olmayan bir şey var... Bu da burada severek balonlayıp herkesle paylaşmak istediğim albümlerin piyasada ticari amaçlarla kullanılması... Tamam seven indirsin döküm alsın, cilt yapıp saklasın, ya da sevdiklerine armağan etsin. Buna lafım yok... Ama satma olayını nedense kabullenemiyorum. Bu yüzdende artık albümlerimin her sayfasına benden olduğuna dair bir işaret koyacağım. Hiç istemediğim bir şey ama kararım böyle. Satmak isteyenler biraz uğraşıp o işareti silerek ya da tekrar balonlayarak bir emek verirler.
Neyse birazdan diğer eski dostumuza da merhaba diyebileceksiniz.