Rep

Aliaksandr

Aktif Üye
12 Ağu 2010
261
39
rep seviyem yeşil renk yerine kırmızı görünüyor ayrıca rep puanım eksilerde.Nedenini anlamadım.Bilen varsa haberdar etsin.Ceza falan aldıysam sebebini sorabilir miyim?Bilirsem birdaha yapmam Şimdiden çok sağolun.:wbtr:

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,004
11,339
rep seviyem yeşil renk yerine kırmızı görünüyor ayrıca rep puanım eksilerde.Nedenini anlamadım.Bilen varsa haberdar etsin.Ceza falan aldıysam sebebini sorabilir miyim?Bilirsem birdaha yapmam Şimdiden çok sağolun.:wbtr:

001vil.jpg

Aliaksandr

Aktif Üye
12 Ağu 2010
261
39
Anlamadım birşey nemesise yazdığım mesajada hiçbir imla hatası yok diyebilirim.Nokta virgül yanlış yerlere konulduysa o kadarda hassas olduğunu bilmiyordum:)

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,544
1,010
Bursa
Herhangi bir mesajında biri ya da birileri hiç beğenmemiş hatta çok itici bulmuşlar sanırım en iyi örneğide şöyle verebilirim geçenlerde yazın ortalarında sanırım yeni üyenin biri daha ilk mesajında selam verip mesajın sonrasında da "...daha sonrasında kendi sitemizi bile kurarız." gibi laflar sarfedince millet sitemlerini olumsuz yönde o şekilde kullanmıştı.
Bence sende böyle bir hata yaptım mı diye düşünsen iyi olur.Ya da biri veya birileri sana garezi var ve gıcıklığına olumsuz yorum değerlendirmesinde bulunmuş ki bu da çok düşük bir ihtimal bunun olacağını hiç sanmıyorum çünkü sitenin ortamı ve yaş ortalaması bunun pekte mümkün olacağını göstermiyor çünkü bu tarz davranışlar çok çocuksu daha kişiliği bile yerine oturmamış çocukların yapacağı bir iş.
Birde en son olarak ustanın resminden anlamadım bişey demişin oraya bakarsan neden milletin sana bu kadar olumsuz yorum belirttiğini anlayabilirsin ama, bazende yorum yapmadan olumsuzluk belirtilebiliyor.
Biraz durumu açıklayabilmişimdir İNŞALLAH.Neyse ALLAH'A emanet olun :d