Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Doruk, bu nereden çıktı, ya nereden buluyorsun bunları ? Abi çocuk da yok şimdi bak eskiden bunlar vardı, diye kime göstereceğim ben ? Neyse bakalım, öğrenelim.
yıl 1968... renkli dünya... şu dergiye bir bakın hele... kapak resmi bile anlayabilene çok şey anlatıyor... bu dergiyi gördükten sonra insan düşünmeden edemiyor... ilerliyor muyuz, geriliyor muyuz diye... paylaşım için teşekkürler sevgili doruk :24:
Öncelikle emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim. Acaba tüm seri var mı ? Ben bu tarihte ortaokula başlamıştım. İlk okulda iken öğretmenimde "Resimli Bilgi" ansiklopedisinin fasiküllerini görmüştüm. Sanki aynı gibi. Bize yetişseydi bile 150 Kuruş haftalık nereden bulacaktık ki ... Onun yerine "Eray Okul Ünite Dergisi" vardı. Yukarıda değindiğim "Resimli Bilgi" Ansiklopedisi fasiküllerini yalvar yakar öğretmenimizden alır , dersi de ben anlatırdım. Hey gidi günler hey ...