Ray Bradbury _ Gök Gürültüsünün Sesi (A Sound of Thunder)

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,208
Ray Bradbury _ GÖK GÜRÜLTÜSÜNÜN SESİ ( A SOUND of THUNDER)

7xvi.jpg


Geçen yıl kaybettiğimiz BK, Fantezi ve Korkunun büyük ustası Ray Bradbury'nin filmi de çevrilen GÖK GÜRÜLTÜSÜNÜN SESİ ( A SOUND of THUNDER) adlı uzun öyküsünü değişik bir tarzda sizlere sunuyorum. Öyküde All Williamson'un usta çizgileri sizlere eşlik edecek. Öykünün sonunda Filmle ilgili bilgi ve görselleri de bulacaksınız. Doğal olarak son bölümde büyük ustanın biyografisini de okuyacaksınız. Bu kez Epub ve Mobi dosyası hazırlamadım malum bu fakirin tableti yok hazırladığım epub ve mobi dosyalarını test edemiyorum bu nedenle... Word dosyasını verdim belki yine sevgili dostumuz Tyrion hazırlarsa konuya eklerim.

Yukarıda söz konusu kayıp hiç yaşanmadı belkide! Rivayete göre Gezegenimizde 92 yıl yaşayan bir Marslı olan Ray Bradbury'nin Mars'a dönme planının bir parçası olarak öldü yalanı uydurularak Mars'a dönüş zemini hazırlanmış... Habere göre Marslılar büyük bir coşkuyla ve sevgi gösterileriyle karşılamışlar Ray Bradbury'i... Karşılayanlar arasında gezegenimizde rock'n roll müziğinin kralı olarak anılan Elvis Presley nam Marslı Yüksek Konsey üyesi de varmış... Aslında "Martian Times" gazetesinin yalancısıyım ben... Çevrenize şöyle bir dikkatli bakının başka Marslılar da vardır belki... Ben mi? Benim daha Mars'a dönmeme çok zaman var! Zamangezgini'nden alıntıdır.

aigs.jpg





]Ray Bradbury _ GÖK GÜRÜLTÜSÜNÜN SESİ ( A SOUND of THUNDER) Göz Dostu PDF 6Mb:



Ray Bradbury _ GÖK GÜRÜLTÜSÜNÜN SESİ ( A SOUND of THUNDER) PDF 2Mb:




Ray Bradbury _ GÖK GÜRÜLTÜSÜNÜN SESİ ( A SOUND of THUNDER) DOCX 6Mb:






e8fy.jpg


1u24.jpg


lizs.jpg


pejm.jpg


n2ja.jpg

ZAMANGEZGİNİ
BAYHUN ÖNTÜRK
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,907
5,311
Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim. Yine sunum ve alternatifli dosyalar harika . Ellerine ve beynine sağlık. Uzay yolundaki Spak'ı seçmen de mükemmel doğrusu. Uzay Yolu'ndaki en hayran olduğum tipti. Çevremdekiler bana da spak derlerdi. Çünkü Volkanlı Spak duyguları pek olmayan mantık egemen düşüncelere sahipti. Yıllar sonra "duyguların da olmadığı yerde mantık baharatsız yemek gibidir" sözlerini hayat bana öğretti.
 
Üst