RapidShare indirme hızlarını kısıyor..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,744
44,955
denize sıfır
Dosya paylaşım sitesi MegaUpload'ın kapatılmasının ardından birkaç dosya paylaşım sitesi kendi kendini kapatmıştı. Popüler dosya paylaşım sitesi RapidShare ise bu kapanmaları ardından artan yasadışı etkinliği engellemek üzere yeni bir çözüm buldu.

15942710.jpg

Torrentfreak'e göre Rapidshare, ücretsiz kullanıcıların indirme hızını kısıtlayacağını onayladı. RapidShare, yaptığı açıklamada bazı telif hakkı çiğneyicilerinin yasadışı etkinlik yeri olarak RapidShare'i seçtiklerini, dolayısıyla "güçlü ve etkili" bir adım attıklarını söyledi: "Bu adımın RapidShare'in korsanlar arasındaki ününü çok azaltacağından ve rahatsız edici trafiği uzaklaştıracağından eminiz."
İyi niyetli dosyalar yüklemek isteyen kullanıcılar ise bunu ücretsiz kullanıcılar için hızlı bir indirme için sunabilecek. Ancak bunun için birkaç adımdan geçilmesi gerekecek. Bunlar arasında e-posta adresini, telefon numarasını, dosya türlerini ve dosyanın yayınlanacağı siteleri RapidShare ile paylaşmak var.

Hürriyet

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,378
Ooo harika...
Hazır izindeyken bir temiz kağıdı bir ikametgah alayım 6 tanede vesikalık çektireyim.. 3 vakite lazım olacak gibi..
Neyse bunada şükür...
Yarın öbür gün dosya yükleyiciler için retina testi cihazı ve parmak izi okuyucular alınıp bilgisayara takılmalı zorunluluğuda çıkar herhalde :Z

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,832
Evet doğru ,
Bende bir kaç gündür bilinçli olarak indirme hızının kısıtlandığını fark ettim.
Artık ufacık bir dosyayı bile indirmek eziyet oldu.

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,037
3,354
Bir tarafta ülkemizde kısıtlanıyoruz bir taraftan da paylaşım depolarında... Daha önce de bir başka konuda belirttiğim gibi limewire'lı günler bizi bekliyor...:)

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,141
4,712
200 mb 'lık bir dosyayı 1(bir) saatte zor indirdim.Sanırım alternatifler bulmak gerek ...

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,027
13,864
Şu an en iyisi mediafire. Ancak açıldığından beri puan vermediği için hiç çok poüler olmadı. Ancak rapidin legal dosyalar için hız kıstlamasını kaldıracak olması gayet iyi. Bizim forumda illegal içerik pek yok.

12 Şub 2010
15,003
546,672
Bir haftadan beri rapid'den hiç indirim yapamadım

Paylaşımlarımı da yükleyemediğim için media fire 'a yöneldim

İsabet olmuş ama rapid linklerini indiremediğim için okumak istediğim kimi çizgi romanlardan şimdilik mahrum kalmış oldum.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,141
4,712
Bir haftadan beri rapid'den hiç indirim yapamadım

Paylaşımlarımı da yükleyemediğim için media fire 'a yöneldim

İsabet olmuş ama rapid linklerini indiremediğim için okumak istediğim kimi çizgi romanlardan şimdilik mahrum kalmış oldum.

Sayın 'profesör' Haluk bey ...İlk birkaç gün aynı sıkıntı bende de oldu.İE.den chrome'ye geçince indirme başarılı oldu .Bir deneyin isterseniz.

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,399
Korsanı önlemek içinmiş bu kadar komik bir yalan duymamıştım Megaupload darbe yemeden diğerleride korkup dosyaları silmeden önce 1 mbye kadar hız verirken bakmıyordu korsanmı diye, şimdi ortam ona kaldı ya premium satmak için kısmaya başladı