silence
Süper Üye
- 26 Mar 2009
- 2,343
- 1,749
Yaklaşık bir haftadır Rapid kitap mitap vermiyor.Eskiden canı ne zaman isterse gecenin hatta sabahın en olur olmaz saatlerinde kitap veren Rapid şimdi sürekli "Nuh" diyor.
Dün sabaha kadar film aradım.Yıllardır özlemini çektiğim filmleri yeniden seyretme hayalini tam gerçeğe dönüştürmüşken aradığım filmlerin linklerinin hepsi Rapid çıkmasın mı?Rapid de "error" le nikah kıymış kitap mitap film milm vermiyor.
Hayır,filmleri seyredebilmek için yeni ve Rapid OLMAYAN bir link istemek bir "merhabam" olmayan siteler için ayıp kaçardı da ve fakat hiç olmazsa kendi sitemiz de şu Rapid'e alternatif yoook mu?
Lütfen siteye eklenen kitaplara alternatif linkler eklensin.
BİR ŞEYLER YAPILSIN!!!
BEN KİTABA KİTAP BANA BAKIP DURUYORUZ!!!
Rapid sadece "error" veriyor.
Hayır!Ben şimdi yazacağım her eklenen kitabın altına "Rapid error veriyor" diye görecekler günlerini!
Dün sabaha kadar film aradım.Yıllardır özlemini çektiğim filmleri yeniden seyretme hayalini tam gerçeğe dönüştürmüşken aradığım filmlerin linklerinin hepsi Rapid çıkmasın mı?Rapid de "error" le nikah kıymış kitap mitap film milm vermiyor.
Hayır,filmleri seyredebilmek için yeni ve Rapid OLMAYAN bir link istemek bir "merhabam" olmayan siteler için ayıp kaçardı da ve fakat hiç olmazsa kendi sitemiz de şu Rapid'e alternatif yoook mu?
Lütfen siteye eklenen kitaplara alternatif linkler eklensin.
BİR ŞEYLER YAPILSIN!!!
BEN KİTABA KİTAP BANA BAKIP DURUYORUZ!!!
Rapid sadece "error" veriyor.
Hayır!Ben şimdi yazacağım her eklenen kitabın altına "Rapid error veriyor" diye görecekler günlerini!