Ranxerox - Liberatore

aitor

Yeni Üye
4 Mar 2010
20
9
genelde ev
Heavy Metal ya da Metal Hurlant dergilerini takip edenler çizer Liberatore'yi bilir. Uyuşturucu bağımlısı sevgilisi Lubna'nın peşinde olmadık maceralara atılan, şiddet yanlısı, sırılsıklam aşık robot Ranxerox'un maceralarını arşivimden çıkarıp, Çizgi Diyarı'ndaki çizgi roman dostlarıyla paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. (İngilizce'dir)

Forumda Ranxerox

ranx1.jpg

ranx2a.jpg

ranx3.jpg

Son düzenleme:

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,043
10,272
Paylaşım için çok teşekkürler :) Arşivinizin arşivimizi zenginleştireceğine eminim. Çok yorum alamasanız da , hiç yorum alamasanız da paylaşmaktan çekinmeyin. Mutlaka beğenen birileri çıkacak ve indirecektir.

aitor

Yeni Üye
4 Mar 2010
20
9
genelde ev
Paylaşım için çok teşekkürler :) Arşivinizin arşivimizi zenginleştireceğine eminim. Çok yorum alamasanız da , hiç yorum alamasanız da paylaşmaktan çekinmeyin. Mutlaka beğenen birileri çıkacak ve indirecektir.

Ben teşekkür ederim bozan, her bir paylaşımda yorum almak, alamamak o kadar da dert değil. Birilerinin ilgisini çekecektir mutlaka. Ranx değilse Incal, Incal olmazsa Raul Fulgurex, o olmazsa öbürü... :) Tek çekincem, elimdeki arşivin ağırlıklı İngilizce, bazılarının da Fransızca olması.
Şu anda Incal serisini hazırlamaktayım. İçimde uktedir mesela Incal. İlk kitabı basıp, devamını çıkarmayan İthaki'ye az lanet okumadım. (bir yandan bu topraklarda hangi yayınevi başladığı seriyi tamamladı ki?)

İyi okumalar.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
RanXerox en New York
Dibujo: Liberatore
Guión: Tamburini
44 páginas color

Feliz Cumpleaños, Lubna
Dibujo: Liberatore