Philip Kerr - Dedektif Bernie Gunther 05 Sessiz Alev

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,654
18,406
uKwCGJHa_o.jpg




Almanya’dan kaçmak zorunda kalan Bernie Günther Buenos Aires’te de geçmişinden kurtulamayacaktır. Genç bir kız vahşice öldürülmüş, ama katili bulunamamıştır. Bernie’nin cinayet masasında dedektifken çözemediği bir davanın oldukça benzeri olan bu dava, katilin 1945’ten beri Arjantin’e gelen eski Nazi askerlerinden biri olduğu olasılığını düşündürmektedir. Fakat Bernie katilin kim olduğunu araştırırken Arjantin’in en büyük sırlarına vâkıf olacaktır.

Savaş öncesi Almanya’sından savaş sonrası Buenos Aires’ine uzanan bu yolculukta özel dedektif Bernie Günther’in yaşadıkları tarihin karanlıkta kalan ölüm kokulu sırlarını sürükleyici dili ve gergin hikâyesiyle gözler önüne seriyor.
 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,260
7,246
Bu konuda önceki Kerr paylaşımlarınızda belirttiğim gibi ,bu romanı da '' İyi ki macera devam ediyor '' diye zevkle arşivliyorum. Tıpkı bilim kurgu - polisiye romanları gibi Nazi dönemi polisiyelerinin okuma keyfi bir başka . Bu seriyi bizlere kazandırmaya devam ettiğiniz için , çok teşekkür ediyorum emeklerinize @cagan73
 
Üst