Philip Kerr - Dedektif Bernie Gunther 03 Alman Usulü Bir Ağıt

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,654
18,406
IdYzd8aQ_o.jpg




İkinci Dünya Savaşı’nın ardından Hitler’in harabeye dönmüş Berlin’inde eski bir polis olan, bir özel dedektif geçmişten gelen bir arkadaşının davası için tutulmuştur. Ülkeye hâkim olan büyük güçlerin çekişmeleri arasında kalan Bernie Günther ipuçlarını takip ederek çıktığı yolculuğunda Berlin’den Viyana’ya savaşın iç yüzünü, savaş suçlularını ve Mazilere bağlı olan kendi geçmişini gözler önüne serecektir.

Savaş son bulmuş olsa da Avrupa Rusların, Amerikalıların, İngiliz ve Fransızların içten içe süren mücadelesine sahne olmaktadır. Eski Kripo günlerinden bir arkadaşının Amerikalı bir görevliyi öldürmesini araştıran Bernie giderek derinlerine indiği gizli örgütlerin, çift taraflı casusların arasında ölümle yüz yüze gelecek, yenik ve suçlu bir ülkenin eski bir askeri olarak taşıdığı vicdanıyla hesaplaşacaktır.
 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,260
7,246
Geçtiğimiz ay , yine @oktayyapıcı13 paylaşımı olan bu seriye ait 2. kitapla ilgili teşekkür mesajımda , serinin oldukça önemli olduğunu , net ortamında bulunmadığını belirtmiştim . Nazi Almanyası polisiyelerinin gözde yazarlarından olan Philip Kerr romanlarına devam ettiği için Sn. @oktayyapıcı13 'e yine teşekkürlerimi sunuyorum . Dedektif Bernie romanları dünya piyasasında , yazar Salman Rüşti' nin olumlu açıklamalarıyla kısa zamanda tanınmıştı . Romanı büyük merakla okuacağım , serinin diğer romanlarını da merakla bekleyeceğim . Sağ olun , var olun @oktayyapıcı13 .
 
Üst