özür diliyorum

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,685
metu
Çizgi diyarı formunun sevgili emektarları,göstermiş olduğunuz özverili davranış ve çabalarınız kuru bir teşekkür ile karşılık bulamayacağı kesindir.Tüm çabalarınız için sizlere içtenlikle sonsuz teşekkür ederim.
Benim önemle üzerinde durmak istediğim konu ise Eski zamanlarda yayınlanmış ve paylaşılmış çizgi romanlara ardı ardına mesaj yazılıp mesaj bölümünün karartılması.Bakın şu anda ismini vermek istemediğim bir arkadaş nerdeyse tamamen eski paylaşımlara sırf mesaj olsun diye yazmış olduğu mesajlar sayesinde değerli arkadaşlarımınzın yeni paylaşımları sayfalarca geriye gidiyor ve gerekli
ilgiyi görmediği için belkide paylaşım yapan arkadaşlarımızın moralleri bozuluyor.
Bu nedenlerle değerli paylaşımlarını göremediğimiz arkadaşlara teşekkür ederken aynı zamanda özür diliyorum.:wbtr::wbtr:

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,343
1,750
Mesaj bombardımanı nedeni ile ben de ipin ucunu kaçırdım.Tekrar tekrar bütün başlıklara girip yeni eklenenleri aramaktan da artık şiddetle sıkıldığım için maalesef uzun zamandır sitedeki paylaşımları doğru düzgün takip edemiyorum.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Teşekkür butonu tartışılırken bu olayda bahsetmiştim ama kimse aldırış etmemişti.Ben teşekkür butonuna bu yüzden evet diyorum :D

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,277
54,894
TAM 35
Böyle durumlarda yukarıdaki yeni mesajlar sekmesini kullanırsanız sayfa sayfa 500 en son yazılmış mesajı görebilirsiniz.Yukarıdaki istatistik bölümü en fazla 50 en son mesajı gösterebiliyor.

hudaverdi

Yeni Üye
20 Nis 2009
4
0
bazı paylaşımlarda,mesaj yazmadan link görülmez ibaresi bu duruma sebep oluyor diye düşünüyorum,kişilerde mecburiyetten kısa bir mesaj yazıp linke ulaşabiliyor.
paylaşım yapan arkadaşların insiyatifi ile oluşan bir sistem mi bilemiyorum ama yetkili arkadaşlar bu linkleri görünür hale getirebilirse iyi bir düzenleme olabilir.(naçizane bir görüş)
saygılarımla