Oyuncuyu Tanıdınız mı? (124)

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Değerli dostlar, pandemi sürecinin durulmasından ötürü işlerde bir kıpırdama meydana geldi. Haliyle bazen söz verdiğim saatlerde (19.00 civarında) forumda olamıyorum. Yarışmamıza devam edebilmek için nasıl bir düzenleme yapabiliriz bilemiyorum. Şu sıra saat 19.00 ve sonrası benim için artık pek uygun değil. Daha soracak 10 civarı sorum var. Önerilere açığım. Cevaplarınızla birlikte fikirlerinizi de yazabilirsiniz.

Gelelim sorumuza. Kara Şimşek dizisindeyiz. Devon'ın yanındaki şapkalı adam, çok sevdiğimiz bir dizide 'hatrı sayılır' kadar çok bölümünde oynadı. Acaba tanıdınız mı? Hangi dizi? Dizideki rolü?

www.youtube.com/watch?v=MWgRfTp5iW8

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,725
36,807
İstanbul
Üstadım oyuncuyu tanımıyorum ama muhtemelen daha önce Petrocelli dizisinin resimlerinde gördüğüm bir aktöre benziyor. O diziyi pek izlemediğimden hafızamda bir şey yok; yani benden bugünlük pas..

Soru saatine gelince, ben de saat 19:00'da ucu ucuna evde olabiliyorum son zamanlarda.. Bence soruları siz yatmadan önce sorun, biz de yatmadan önce ya da sabah işe gitmeden önce bakıp cevaplayalım.. Herkese uyması bakımından böylesi daha mantıklı olur sanırım.. Ya da soruları Sonbahara bırakın; Sonbahar'da final yapın.. :)