Oyuncuyu Tanıdınız mı? (111)

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Merhabalar dostlar, yarışmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü yarışmamızda fazla ipucu vermeden oyuncuyu tanımanızı isteyeceğim. Zaten görür görmez tanıyacağınıza eminim.

Sizi A-Takımı dizisine davet ediyorum. Dostumuz Hannibal zor durumda. Hannibal'ın konuştuğu kırmızı gömlekli adamın arkasında duran genç sorumuzu oluşturuyor. Nerden tanıyoruz bu oyuncuyu?

www.youtube.com/watch?v=DoPK1g_E6EI

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
İki değerli takipçimizden iki doğru cevap gelmiş. 10ar puan verdik. Umarım eğleniyoruzdur. Yarışmamız akşam aynı saatlerde devam edecek. Yine buluşalım dostlar.

Dikkat ettiğim şey; soruyu 19.16'da sormuşum, Baltimora 19.19'da cevap yazmış. :D

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,725
36,807
İstanbul
İki değerli takipçimizden iki doğru cevap gelmiş. 10ar puan verdik. Umarım eğleniyoruzdur. Yarışmamız akşam aynı saatlerde devam edecek. Yine buluşalım dostlar.

Dikkat ettiğim şey; soruyu 19.16'da sormuşum, Baltimora 19.19'da cevap yazmış. :D
Üstadım eğleniyoruz tabi ki. Ben yarışmanın olduğu saatte şayet evdeysem internete girme hakkımı 19:00-19:30 arası kullanıp her 5 dakikada bir "konu açılmış mı?" diyerek göz atıyorum. :) O kadar çabuk cevap vermem ondandır.