Oyuncuyu Tanıdınız mı? (109)

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Beklenen soru geldi dostlar. Tabi bu final soru değil. Her gün yeni sorular arıyorum inanın. Neyse... Gelelim sorumuza; bu akşam "Cinayet Dosyası"na, Bayan Fletcher'a konuk oluyoruz. Videodaki çok konuşan bayan TRT tek kanal iken oynayan bir dizinin kadrosundaydı. Hatta başrol idi. Tanıdınız mı acaba?

www.youtube.com/watch?v=CdPYYqonjIs

agartan

Onursal Üye
28 Haz 2019
1,220
11,307
Susan Blakely olabilir mi? -çok benzettim-

"Rich Man, Poor Man" (Zengin ve Yoksul) dizisinde Peter Strauss ve Nick Nolte'den sonraki rol onundu. (Julie Prescott karakteri)

Zengin ve Yoksul 8-10 yıl öncesinin dizisi, orada daha gençti, doğal olarak.

l-rich-man-poor-man-713994ef.jpg

Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,725
36,807
İstanbul
Benden pas! Yalnız Sevgili Agartan'ın benzettiği Susan Blakely'a baktım çok benziyor. Sanırım doğru cevabı Agartan üstadımız verdi. Kendisini tebrik ederim.

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Benden pas! Yalnız Sevgili Agartan'ın benzettiği Susan Blakely'a baktım çok benziyor. Sanırım doğru cevabı Agartan üstadımız verdi. Kendisini tebrik ederim.

Susan Blakely olabilir mi? -çok benzettim-

"Rich Man, Poor Man" (Zengin ve Yoksul) dizisinde Peter Strauss ve Nick Nolte'den sonraki rol onundu. (Julie Prescott karakteri)

Zengin ve Yoksul 8-10 yıl öncesinin dizisi, orada daha gençti, doğal olarak.

l-rich-man-poor-man-713994ef.jpg

Maalesef yanlış cevap. Biraz daha gayret.

boga

Onursal Üye
27 Kas 2010
201
2,497
'Star Trek: Voyager'
Kate Mulgrew
Captain Kathryn Janeway

Son düzenleme:

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
'Star Trek: Voyager'
Kate Mulgrew
Captain Kathryn Janeway

Valla ne diyeyim bilemedim. Kısmen doğru sayılır ama benim istediğim cevap değil bu. Star Trek Voyager 1995 tarihinde başlamış bir dizi ve TRT'de oynadı mı bilemiyorum. Bu dizi TRT tek kanal iken oynadı (diye hatırlıyorum.) Az daha gayret.

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Tebrikler

Sevgili "cemxd" ve "boga" doğru cevaplara ulaştılar. Mutlaka bu diziyi hatırlayanlar vardır. Aslında ben bile hayal meyal hatırlıyorum. Komiser Kolombo ile pek alakası yoktu sanırım. Neyse... Her iki dostumuza 10ar puan verdik. Yarın yarışmamız var. 19.00 civarında buluşalım.

"Melih_" dostumuz ne cevap verirdi, merak ettim. Cevabını bekliyorum.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye
Sevgili "cemxd" ve "boga" doğru cevaplara ulaştılar. Mutlaka bu diziyi hatırlayanlar vardır. Aslında ben bile hayal meyal hatırlıyorum. Komiser Kolombo ile pek alakası yoktu sanırım. Neyse... Her iki dostumuza 10ar puan verdik. Yarın yarışmamız var. 19.00 civarında buluşalım.

"Melih_" dostumuz ne cevap verirdi, merak ettim. Cevabını bekliyorum.

Siteye ancak şu anda girdim, soru çok güzelmiş, böyle "kazık" soruların devamlı gelmesi dileğiyle :))

Cevaba gelince, he ne kadar güzel oyuncuyu tanısam da diziyi pek hatırlamıyorum, yani benden de paso :)

Ne yapalım arkadaşlar bir gugıl amca değiliz :) arşivime baktım orada da tık yok.

Sanırım yiyeceğimiz bir fırın ekmek var :)

Soruyu doğru cevaplandıran diyardaşlarımızı tebrik eder daha önce de yazdığım gibi böyle kazık soruların daha çok sorulmasını recai ederim :)

tvgc79.jpg