Oyuncuyu Tanıdınız mı? (108)

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Değerli dostlarım, internet problemlerim devam ettiği için dünkü sorumu bugüne kaydırmak zorunda kaldım. Yarışmayı bekleyen nostalji seven dostlarım kusuruma bakmasın.

Gelelim videomuza... Kısa ama tanımanıza yeteceğini umuyorum. Küçük kıza odaklanıyoruz. Biraz daha büyüyünce sevdiğimiz bir dizinin kadrosuna girmişti. Tanıyabilidiniz mi kendisini?..

www.youtube.com/watch?v=hqliEzuWvcs

Sorularım her zamanki gibi...

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Aşk Gemisi
Vicki Stubing
Jill Whelan

Baltimora'dan başka cevap veren olmamış. "Beğen" yapan dostlarımız doğru cevap verdiğini bildikleri için sanırım. Arkadaşlar, öncesinde doğru cevap verildiğinde bile bildiğiniz cevapları yazınız.

Bugünkü 10 puanımız Baltimora dostumuza gidiyor. Arkadaşlar, bu akşam çok "sert" bir sorum var. Forumumuzda 'konusu bile açılmamış' bir dizi başrolünü soracağım. "Ben nostalji aşığıyım" diyen herkesi saat 19.00 civarında yarışmaya bekliyorum.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye

Baltimora'dan başka cevap veren olmamış. "Beğen" yapan dostlarımız doğru cevap verdiğini bildikleri için sanırım. Arkadaşlar, öncesinde doğru cevap verildiğinde bile bildiğiniz cevapları yazınız.

Bugünkü 10 puanımız Baltimora dostumuza gidiyor. Arkadaşlar, bu akşam çok "sert" bir sorum var. Forumumuzda 'konusu bile açılmamış' bir dizi başrolünü soracağım. "Ben nostalji aşığıyım" diyen herkesi saat 19.00 civarında yarışmaya bekliyorum.

Beğeni yapan dostların müsaitlik durumu sorunun yayınlandığı saat uygun olmayabilir mi acaba? :)))

Son düzenleme:

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Beğeni yapan dostların müsaitlik durumu sorunun yayınlandığı saat uygun olmayabilir mi acaba? :)))

Değerli dostum, herkese uygun (hatta bana bile) bir saat bulamıyoruz. (Senin muhteşem nostaljik dizi ve sinema bilgilerinin farkındayım.) Yine de saat için teklifin varsa değerlendirebiliriz. Bu akşamki soruya özellikle eşliklerini bekliyorum zaten. Bilen çıkacak mı merak içindeyim.

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye
Değerli dostum, herkese uygun (hatta bana bile) bir saat bulamıyoruz. (Senin muhteşem nostaljik dizi ve sinema bilgilerinin farkındayım.) Yine de saat için teklifin varsa değerlendirebiliriz. Bu akşamki soruya özellikle eşliklerini bekliyorum zaten. Bilen çıkacak mı merak içindeyim.

Azizim, soruların yayınlandığı saatin herkese uygun olmadığının farkındayım, (uyan şanslı arkadaşlar var tabi :) ) uygun bir zaman bulunabilir mi bilmiyorum ancak şunu biliyorum ki hiçkimse aynı anda memnun edilemez :) Bu nedenle bende zaten saat konusunda fazla ısrarcı olmuyorum olamıyorum. Saat için herhangi bir teklifim inan yok. Ancak en uygun zamanın senin zamanın olduğunu düşünüyorum zira soruları hazırlayıp yükleyen emek veren sensin.

Bu akşamki "kazık" soruyu heyacanla beklememe rağmen hafta içi hariç pek internete giremiyorum, eğer bilen çıkmazsa ve iş pazartesine kalırsa ben burdayım! :)

Not: Eğer fırsat bulabilirsem bende senin gibi bir yarışma tertip etmeyi düşünüyorum :)
Not 2: Tarih veremem.
Not 3: Seni seviyorum :))

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Azizim, soruların yayınlandığı saatin herkese uygun olmadığının farkındayım, (uyan şanslı arkadaşlar var tabi :) ) uygun bir zaman bulunabilir mi bilmiyorum ancak şunu biliyorum ki hiçkimse aynı anda memnun edilemez :) Bu nedenle bende zaten saat konusunda fazla ısrarcı olmuyorum olamıyorum. Saat için herhangi bir teklifim inan yok. Ancak en uygun zamanın senin zamanın olduğunu düşünüyorum zira soruları hazırlayıp yükleyen emek veren sensin.

Bu akşamki "kazık" soruyu heyacanla beklememe rağmen hafta içi hariç pek internete giremiyorum, eğer bilen çıkmazsa ve iş pazartesine kalırsa ben burdayım! :)

Not: Eğer fırsat bulabilirsem bende senin gibi bir yarışma tertip etmeyi düşünüyorum :)
Not 2: Tarih veremem.
Not 3: Seni seviyorum :))

Hafta sonu (dikkat edersen) paylaşım ve yarışma yapmıyorum. Hafta içi bir gün aksattığım için Cumartesi (istisna olarak) bir sorum olacak. Çok fazla değiliz bu nostaljiyi takip eden ama en az sizin kadar ben de mutlu oluyorum. Bu akşam soruya dahil olmanı özellikle rica ediyorum. Saygılar.

Not 1'e cevap : Sabırsızlıkla bekliyorum.

Not 3'e cevap : İnan ki karşılıklı.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,725
36,807
İstanbul
Ben bu zamana kadar yanlış cevap veren arkadaşlara da yarışmaya katıldıkları için "Beğen" veriyorum, bazen saat bana da uymadığından şayet birisi benden önce cevap verdiyse gene de geç te olsa yazıyorum, bunu puan almak için değil sadece yarışmada daha fazla hareket olması için yapıyorum. Benim için doğru cevabı vermekten çok yarışmaya katılarak bilmediklerimi de öğrenerek bilgi dağarcığımı genişletmek daha önemli zira.. Bundan ötürü ben de çağrını çok yerinde buldum dostum. Son olarak; akşamki kazık soruyu ben de çok merak ettim şimdi. :)