Oyuncuyu Tanıdınız mı? (101 ???)

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Yarışmamıza biraz daha mı devam etsek acaba? Nostaljiye doymak istemeyen dostlarımızın cevaplarını bekliyorum. Saygılar. :rolleyes:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye
Yarışmamıza biraz daha mı devam etsek acaba? Nostaljiye doymak istemeyen dostlarımızın cevaplarını bekliyorum. Saygılar. :rolleyes:

Haberi okuyunca ben...

196fuarapyylmgif.gif

Son düzenleme:

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
İlginize teşekkürler değerli dostlarım. Sevgili Baltimora'nın söylediği gibi "önemli olan yarışmaktan ziyade; zaman yolculuğu, o yılara kısa bir yolculuk ve keyif almak" değil mi?

Şimdi gelelim asıl soruya...

Kafama göre bir zaman diliminde sormak istemiyorum. Bana ve sizlere uygun bir zaman belirleyelim. Zaten (maalesef) 15 civarında sorum olacak. (Hafta sonları hariç.) Şimdi katılmak isteyen herkes uygun olabileceği saatleri yazsın.

"Yok ben o saatte uygun değildim, yok işten çıkmamıştım, yok tuvaletteydim" gibi mazeretleri kabul etmeyeceğiz. :Ğ

Tabi belirleyeceğimiz saat bana da uygun olmalı. :rolleyes:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,521
5,075
Osmaniye
Valla açık konuşmak gerekirse gün içerisinde hiç uygun değilim :) Yoğun bir tempoda çalışıyorum, üstelik işyerinde kısıtlamalı bir internet kullanıyoruz, youtube facebook falan hikaye, hatta resim yükleme sitelerine yüklenen resimleri bile zor zekat görebiliyoruz. Cep telefonundan girip yazmakta zor.
Hafta sonu belki...

Kısacası benden paso dostlar. Sadece yarışmayı seyredebileceğim maalesef...

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,641
39,592
izmir
Değerli dostlar, cevaplardan anladığım kadarıyla, yarışmamızın uygun zamanı akşam 18.30 ile 19.00 civarında (benim de müsaitlik durumuma göre) olacaktır. Değerlendirmeyi ertesi sabaha bırakacağım.

Önümüzdeki Pazartesi (24.05.2021) günü yarışmamız başlayacaktır. Hafta sonları yarışmamız yoktur. Yaklaşık 25 soru hazırladım. Herkes katılabilir. Saygılar.