Örümcek-Adam Noir #02

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,163

Spider-Man%2BNoir%2B%25282020%2529%2B02%2B%2528of%2B05%2529-000.jpg

New York, 1939. Suç ve yozlaşma şehrin sokaklarında eşik atıyor. Bir zamanlar Örümcek-Adam adlı örümcek benzeri güçleri olan bir adam tarafından korunan bu şehir kendisinin kaybolması ile başıboş kaldı ama her işe burnunu sokmayı seven bir grup duvar sürüngeni gökten bir Nazi zeplini düşürünce geri dönüşü ile ilgili fısıltılar yine artmaya başladı.

Herkese iyi okumalar...

civelli1963

Yeni Üye
18 Nis 2020
9
18
Çok güncel bir seriyi bize kazandırdığınız için teşekkürler. Önceki Spider-man Noir serileri de (iki taneydi yanılmıyorsam) çok güzellerdi. Bu da güzele benziyor. Özellikle çizimleri harika. Film noir türünü de çok seven biri olarak zevkle okuyorum.
Her serinize yazmak lazım ama elinize kolunuza sağlık.

raak

Kıdemli Üye
8 Mar 2014
143
294
Bu sitedeki arkadaşların sayesinde o kadar çok örümcek adam kitapları indirdim ki bir çoğu birbirine karıştı. Bazen hoşuma giden bir seriyi okumak istiyorum, karman çorman duruyor, boş bir zamanda düzenlemeye uğraşayım diyorum elim varmıyor, işin içinden zor sıyrılırım, keşke Zagor veya Teks gibi düzenli bir yayın akışı olsa rahat hallederdim. Bizim zamanımızda Bilka'nın cilt ve kitaplarını bulur okurduk, şimdi o kadar çok ve karışık ki, bir kolay düzenleme yolu var mı acaba ?
Kolay gelsin.