Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 119 - Lütfen Yapma!
Ooh olmuş kerataya,öyle durup dururken cinsiyet değiştirmenin sonu işte budur.Adam gibi dursa birşey yok
Sevgili kardeşim çok çok teşekkür ederim,emeğin ve o güzel sunumun için çok sağolasın.
Paylaşım için çok teşekkürler üstad.Dönüşünüz muhteşem oldu.İnşallah diğer eksik sayılarda kısa zamanda tamamlanır.Bu sayının devamı olan sayı 120 ve sayı 121 de görmek isteriz.
İçindekiler:
- Örümcek Adam - Lütfen Yapma (1. Bölüm)
- Örümcek Adam - Ölmek İstemiyorum (2. Bölüm)
- Örümcek Adam - Göster Ona Gününü (1. Bölüm)
- Örümcek Adam - Bunu Hakketin (2. Bölüm)
Yayın Tarihi: Haziran 1990
Özet: Lütfen Yapma (1. Bölüm) , Ölmek İstemiyorum (2. Bölüm) : Dazlaklar üniversitede olay çıkarır.Roket Racer,liderleri Eddie'yle dövüşürken Eddinin üzerine asit dökülür ve İskelet Kafaya dönüşür.
Göster Ona Gününü (1. Bölüm) ,Bunu Hakketin (2. Bölüm) : Lobo Kardeşler savaşından yorgun çıkan Örümcek Adam , Lewisburg hapishanesinde tutuklu olan dostu Joe Robertson'dan acil görüşme çağrısı alınca ör.adam olarak hapishaneye gider.Ancak burada Thombstone'un tuzağına düşer.Thomstone isyan çıkarır ve helikopterle kaçar ardından Robi ve Thomston helikopterden düşerler.Ör.adam evinden uzakta Pensilvanya ormanlarında,Apalachi dağı eteklerinde dostu Robi'yi aramaya başlar.
Emeklerinize sağlık, mesajlara gerçekten güldüm ...
Baktım listede kırmızı kırmızı duruyor.. Gel bakiyim buraya dedim, Önce baktı ki etrafta cemaat var, dedi ki biraz horozlanayım, ''Ne var ne istiyorsun'' dedi dayı dayı.. ''GEL LAN BURAYA'' dedim, baktım süngüsü düştü tatlı tatlı geldi.. Buyur abi dedi.. Zaten yeni maceralarında gay olmuş, makas değiştirmiş, rotasını şaşmış diyorlar,hafiften uyuz olmuşum elemana, tabi bende sinir olmuş 1500.. Abi ayağı yapma bana dedim, başladım taramaya.. İnanırmısınız o kıpkırmızı rengi bir anda maviye dönüştü. Lütfen yapma! dedikçe veriyorum taramayı, veriyorum ayarı.. Size de keyifle okumak kalıyor
Ve'l-cevabü'l-müstakim:
Ooh olmuş kerataya,öyle durup dururken cinsiyet değiştirmenin sonu işte budur.Adam gibi dursa birşey yok...