Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili dostum,
çok güzel bir tarama ile uzun zamandır görmediğim, özlediğim örümceğe kavuştum.
Ellerine sağlık.
Nedense ben bu örümcekleri şimdikilerden daha çok seviyorum.
Teşekkür ederim.
Sevgiler.
Örümcek sanki makosen ayakkabı üstüne tulum giymiş gibi geldi bana, ayakkabıları bu kadar keskin çizgili değildi diye hatırlıyorum, doğrusunu birazdan şerifengin söyler.
Yeni Bilka paylaşımı için çok teşekkürler üstad.Kapak resmini çizen kişi sayfa:20'deki kareden esinlenmiş.
İçindekiler:
- Örümcek Adam - Bunu Sen İstedin (4. Bölüm)
- Örümcek Adam - Onikiye On Kala (5. Bölüm)
- Kazar - Vahşi Hayat
- Örümcek Adam - Olacak İş Değil
Yayın Tarihi: Temmuz 1988
Özet:
Bunu Sen İstedin (4. Bölüm) , Onikiye On Kala (5. Bölüm) : sayı-95 Çeteler Savaşı'nın devamı.
Bir kaç hafta önce New York sokaklarında gangsterler savaşmaya başladı...Bu savaş güçlü lider Kingpin'in esrarengiz kaybolması sonucu ortaya çıktı.Kingpin gidince, idareyi ele almak isteyen diğer gangsterler arasında koltuk kavgası başladı.Bu kan selinin ortasında bir adam tek başına bu savaşı durdurmaya ve masum insanları kurtarmaya çalışıyordu.Bu adam Peter Parker'di yani Örümcek Adam...
Olacak İş Değil : Peter Parker,May yengesi ve yaşlı arkadaşları ile birlikte Atlantik City'e hafta sonu tatilini geçirmeye gelmişti.Sakin bir hafta sonu geçirmeyi umuyordu.Ama yanıldığını anlıyacaktı.Eğlenmek için gittikleri gazino,Akbaba'nın saldırısına uğrar ve burada Örümcek Adam,Hob Cin'le karşılaşır.