hamlet07
Süper Üye
- 12 Ara 2010
- 729
- 1,305
Daha önce paylaşan yada konuşan oldu ise af ola ölen ve maceraları biten kahraman var mı ? Merak ediyorum teşekkürler
Süperman...
Marvel karakterlerini öldürüp öldürüp geri getiriyor. Sıktı artık.
En çok üzüldüğüm ölüm Wolverin'in ölümü oldu bu arada. Filmde öldüğü gibi çizgi romanda da öldü. Fakat dediğim gibi Marvel bu 145678438. evren der yeniden diriltiverir.
İhtiyar Logan'ı diyorsanız okudum evet. Onun dışında dirilmeyi bilmiyorum. Bilmemkaçıncı evrende mutlaka dirilmiştir. Wolverin gibi bir karakter bile bile yok edilmez elbet.
DC de aynısını yapıyor ki, hatta bu öldürüp diriltme olayı Superman'le popülerlik kazandı, o yüzden sırf Marvel'e yüklenmek anlamsız. Bu kahramanları öldürüp diriltme olayı ilk başlarda orijinal ve ilginçti sonra çok tekrarlayınca kabak tadı verdi haliyle. Bu arada Wolverine de yakın zamanda tekrar dirildi zaten.
İhtiyar Logan'ı diyorsanız okudum evet. Onun dışında dirilmeyi bilmiyorum. Bilmemkaçıncı evrende mutlaka dirilmiştir. Wolverin gibi bir karakter bile bile yok edilmez elbet.
Bu arada Wolverine de yakın zamanda tekrar dirildi zaten.
Mister No'nun yaşlanmış hali ile olan bir macerasını okumuştum, sanırım yayıncılar öldürmeyi ve artık yeni maceralar yayınlamayı düşünmüyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama İnşallah öyle değildir.
Mister No'nun İtalya'da satışların düşmesi sebebi ile 379. sayısında yayını durduruldu. Ülkemizde ise Lal kitap tarafından seri tamamlandı. Kahraman ölmese de yeni maceraları artık çıkmıyor. Bildiğimiz gibi Mister No 2. Dünya Savaşında yer almış eski bir askerdir. Harpten sonra Amazonlarda maceralara atılmıştır. Seri de bu şekilde bitmiştir. Mister No sevenleri için üzücü olan bu gelişmenin ardından Bonelli Mister No'yu güncelleyip yeniden başlatma kararı aldı. Daha çok Comics'lerde olan bu yenilemeyi ben ilk defa bir fumetti karakterinde gördüm. Yeni Mister No hikayelerinde kahramanımız 2. Dünya Savaşı yerine Vietnam Savaşına katılıyor. Böylece zaman örgüsü aşağı yukarı 25 yıl kadar ileriye alınıyor. Audace etiketi ile çıkan ve daha çok yetişkinlere hitap eden yeni Mister No serisi aslında sevilen bir kahramanın asla ölmeyeceği, yayını dursa bile bir süre sonra tekrar geri dönebileceğinin kanıtı niteliğinde. Ömrü uzun olsun.
Gümüş Sörfçü de ölmüştü. "Ağıt" isimli seride.
Yayınlanmış maceralarda CONAN ın akıbetinin başı verildi.
Conan 70 yaşına gelince krallıktan ayrılır ve eski korsan dostlarına döner. Batı okyanusunun ardında ne olduğunu aramak için dönüşü olmayacak şekilde denize açılır. Hikayenin devamı ve nasıl öldüğü yok. Ama yapılan açıklamaya göre Conan bu yolculuktan geri dönmemiş.
Conan uzmanı arkadaşlardan yeri gelmişken yukarda yer verilen maceranın devamı var mı sorusunu cevaplayacak olan varsa çok sevinirim.