Nisan 2016 Yeni Çıkanlar

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,565
28,943
İzmir
903873


Anarşist Bilim İnsanları Topluluğu'nun lideri Grant McKay sonunda imkansızı başardı; kara bilimin sırrını çözdü ve icadı "Sütun" sayesinde gerçeklik bariyerini geçti ama bir terslik oldu; Grant ve takımı kayboldu. Şimdi ise sınırsız evrenler arasında savruluyorlar, sayısız dünyalar okyanusunda mahsur kalmış canlı hayaletler misali... Tek yol ileri. Asıl soru şu; tekrar eve gitmek için ne kadar ileri gitmeye niyetliler? Sınır tanımayan bir hayalgücü, sonu gelmeyen dehşetler ve tükenmek bilmeyen keşifler içeren şaşırtıcı bir bilimkurgu macerası için yazar Rick Remender'a (Fear Agent, Uncanny X-Force) ve Matteo Scalera (Secret Avengers, Dead Body Road) ve Dean White'tan (Uncanny X-Force, Captain America) oluşan yıldız ikiliye katılın.
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe
176 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 16 x 24 cm
İstanbul, 2016
ISBN : 9786059209137

909390


Yaşayan en hızlı katil mi?

Barry Allen döndü. Hayata, Central City Polis Merkezi'ndeki işine ve çok sevdiği karısı Iris'e; hem de süper speedster Flash olarak geri döndü. Barry'nin hayatına kaldığı yerden devam edip dilediği gibi koşmaması için hiçbir neden yoktu.

Ama Flash'ın en büyük düşmanları olan Haydutlar'la aynı güçlere sahip Asiler adındaki polislerin gelecekten çıkıp gelmesi işleri biraz değiştirdi. Haydutlar'dan biri ölü bulununca Asiler - henüz bunu yapmamış olmasına rağmen - Barry'yi cinayetten tutuklamak için zamanda geri geldiler.

Bu gizemin cevabı Haydutlar'ın Barry'nin dönüşü için hazırladıkları şeyde yatıyor; onun sevdiği herkes için tehlike arz eden kahredici bir silah. Peki, bu silah Barry'yi bir katile çevirmeyi de başarabilecek mi?
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe
208 s. -- Kuşe-- Ciltsiz -- 16 x 24 cm
İstanbul, 2016
ISBN : 9786059209175

909391


Green Lantern'in geleceğinin gizemleri geçmişinde saklı. En büyük Green Lantern olmadan önce… neredeyse Green Lantern Birliği'nin çöküşünü farkında olmayarak başlatmadan önce… evrenin en güçlü koruyucusu doğmadan önce… Dünyalı Hal Jordan, uçma fırsatı bulamayan mahvolmuş bir test pilotuydu. Ta ki ölmekte olan uzaylı Abin Sur kendisine güç yüzüğünü, evrendeki en güçlü silahı bahşedene kadar. Sonrasında gerçekliğe dönüşü hiç hayal edemeyeceği gibi oldu.

Hal Jordan'ın bilinen hikayesinin ardında gizli bir orijin var. Hal ve Sinestro, Abin'in ölümünü araştırırken çok güçlü, cani ve Evrenin Muhafızları'nın karanlık güçlerinin gizemini elinde tutan bir yaratıkla karşılaşırlar. Bu yaratık, gizli kehanete göre bilinen yaşamı yok edebilir.
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe
176 s. -- Kuşe-- Ciltsiz -- 16 x 24 cm
İstanbul, 2016
ISBN : 9786059209168

909393


Tepelerin Ardında Ve Çok Uzaklarda. Düşman'ın, dünyalarına düzenlediği ilk atağı geri püskürten Masalkent sakinleri; şimdi kendilerini, bunu takip edeceği kesin olan büyük çaplı savaşa hazırlamak zorunda. Kahramanlar'dan biri için bu, şehir değiştirip altın ve ölümsüzlükle döşeli bir yol olacağını umduğu satılık bir Hollywood yapımcısı olarak yeni bir kariyere başlamak anlamına geliyor. Diğer bir Kahraman içinse Anadiyarlar'dan düşman bölgesinin kalbine uzanan ve Düşman'ın kim olduğuna dair gizemin sonunda açığa kavuşacağı tehlikeli bir yolculuğu işaret ediyor.

Yazar Bill Willingham'ın övgü ile karşılananVertigo serisi Masallar'ın #34-41 sayılarını bir araya toplayan Masallar: Anadiyarlar cildi, Mark Buckingham, Steve Leialoha, David Hahn, Lan Medina ve Dan Green'in çizimlerini içermektedir.
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe
192 s. -- Kuşe-- Ciltsiz -- 16 x 24 cm
İstanbul, 2016
ISBN : 9786059209182
 
Üst