Klasik ben ve klasik soru başlığım Efendim şimdi aklıma geldi ne zamandır yazıcaktım bir fırsatım olmadı. Neden Türkiye'deki yayınevleri çok kaliteli DC eserlerini yayınlamazlar? Malumunuz comics aleminin 2 ağababası vardır: Marvel ve DC. DC her ne kadar kalitede Marvel'ı 5'e 6'ya 7'ye katlasada (Şahsi fikrim tabi ) Marvel'ın daha popüler olduğunu, ve bu durumunda Türkiye'ye şöyle yansıdığını görüyoruz: Türkiye'de Batman, Süpermen gibi DC kahramanları gayet güzel satarken geri kalanlar neredeyse hiç basılmamış. Ben hiç bilmiyorum Türkçe basım bi Flash veyahut Green Lantern var mı. Yahu illaha "Aa bak İron Man'in kitabı çıkmış bunun filmide güzeldi bunu alalım mı?" demesi mi lazım o kitabı alanın. Ne biliyorlar Shazam'ın Power Girl'ün Türkiye'de satış rekorlarına kadar gitmiyeceğini. Ki yap 2-3 reklam milyon bile satar o kitap Tamam kabul ediyorum Marvel bu pazarlama işini daha iyi yapıyor ama olan DC'nin kaliteli eserlerine oluyor. Sizinde bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Sevgiler,saygılar