Ne almalıyım?

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
En son Sivas'a dönmeden Devr-İ Alem sahaf'tan 4 çizgi roman aldım;
-Joker (Gerekli Şeyler)
-Superman vs Spider Man (Gerekli Şeyler)
-The Amazing Spider Man - Brand New Day 3.cilt(Marmara Çizgi)
-Wolverine Weapon X .

Siz ne alırdınız ? konuşalım düşünce paylaşalım .OKuyan varsa içerikleri güzel mi

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
1)Superman ve Spiderman: Her ne kadar konusu tahmin edilebilir de olsa DC ve Marvel arasındaki ilk crossover olması listede ilk sıraya yerleştiriyor.
2)Joker: Brian Azzarello'yu geçtim Lee Bermejo'nun Batman yorumunu görmek için bile satın almaya değer.
3)Weapon X: Wolverine'in geçmişini dile getirdiği için.
4)Spiderman: Benim listemde çok altlarda :)

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
Spider Man'in ilk iki cilti olduğundan aldım ki okuduysanız hoşunuza gider diye düşünüyorum zevkli bence . Wolverine ' in geçmişini anlatan başka neler var ?

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,000
20,978
Gaziantep
"ikmalistasyonu.com"a perşembe günü verdiğim siparişi bugün öğle üzeri aldım.1100 km.yol katetti kitaplar.
1-Lilith-1
2-Caravan-3
3-Julia-2
4-Volto Nascosto-5
5-Tex-2
6-MM&NN-Başka Yerin Sırrı
İtalyan çizgi romanlarından şaşmam.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Wolverine ' in geçmişini anlatan başka neler var ?

Gerekli Şeyler'in bastığı Orjin var. Onu tavsiye ederim. Tabi konu Wolverine olunca çok fazla orjin bulabilmek mümkün. Elemanın hafızası bir kaç defa silinip yerine yapay anılar yüklendiği için karışık bir geçmişi var :)

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
:D O işi çözmeye meraklıyım ama o kadar one - shot var ki kafa karışıyor.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
Bu noktada olaya ticari sömürü giriyor. Wolverine, Deadpool ve Spiderman şuan Marvel'ın en popüler karakterleri. Bu yüzden her ay her birine yarım düzine one-shot, 5-6 dergi ve bir kaç düzine dergide olaya dahil ediliyorlar. Bu karmaşada çıkan yayınların hangisi kaliteli hangisi çöp takip etmek zor oluyor :)

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
Şu aralar Marvel'ın bazı dergilerini sırf ipin ucunu kaçırmamak için takip ediyorum.Wolverine One-Shotlarında elemanın geçmişinden bir grup kaçırıyor vb adam hepsini öldürüyor ve pişman şekilde dönüyor.