Müslüm Babayı kaybettik..

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
12,788
Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Ne desek boş.. Gençliğimizin, hüzünlü anlarımızın buğulu sesi Müslüm Gürses Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah mekanını cennet eylesin ...
388373-3-4-937c8-0FE9-2967-CCB2.jpg

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
594
3,771
istanbul
allah rahmet eylesin.
tanrı istemezse yaprak düşmezmiş, bu aralar nası bir yaprak dökümüdür bu.

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
514
3,760
1970-1985 yılları arasında Urfa'da, Müslüm Baba'nın memleketinde 15 yıl yaşadım. O zaman gençler İbrahim Tatlıses ve Müslüm Baba'yı konuşurlarken, kulaklarını gösterip "İbo buraya söyler", kalplerini gösterip "Müslüm Baba buraya söyler" derlerdi. Nazar, Esrarlı Gözler, İsyankar, Tanrı İstemezse ve daha neler neler... Allah rahmet etsin, huzur içinde yat usta.

Selamlar
Lami

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,951
4,989
Navajo Köyü
ahirette hesabı zor olacak diye düşünüyor ilk şarkısı kapansın camiler açılsın meyhanelerdi(haşa) Allah affetsin ve rahmet eylesin

kitkarson

banned
15 Ocak 2013
66
54
Çekmediği çileler kalmamış,
Geçirdiği kazadan hafif eser kalmış,
Muhtere Nur'u kadını yapmış,saygı duymuş,duyurmuş
İnsanları sevmiş baba unvanını almış,
Fanatik bir kitle yaratmış,
Bilimsel inceleme yapılmış bir insan
Koca çınar,
Allah rahmet eylesin.

Excalibur

Yeni Üye
21 Şub 2010
63
28
Söylenecek pek fazla bir şey yok herhalde :-((
Hani derler ya, sözün bittiği an diye... İşte öyle bir şey! Müslüm Baba'nın yeri bir başkaydı. Sesi, yorumculuğu ve kişiliği bambaşkaydı!
En sevdiğim şarkısı da "Sultanım"dı! Allah taksiratını affetsin!

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
961
Bursa
Allah rahmet eylesin, ben de çok severdim özellikle o sıcak kanlı sevecen iyi kalpli kişiliğini. Mekânı Cennet olsun, Yüce Rabbim günahlarını affeder inşallah.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,427
İstanbul
Bir kaç parçası hariç, şarkılarını dinlemesem de, kişilik olarak iyi biriydi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,427
İstanbul
Bugün haberlerde okudum. Şişli belediyesine, bazı fanatik hayranlarının, Müslüm babanın cenazesini kaçırıp doğduğu Urfa’ya ya da büyüdüğü Adana’ya götürecekleri ihbarı gelmiş.

Gürses’in menajeri açıklama yaparak, Şişli Belediyesi’nin Müslüm babanın mezarı başına nöbetçi diktiğini, görevlendirilen kişilerin dönüşümlü olarak 24 saat nöbet diktiklerini belirtmiş.

Adam bu dünyada rahat edemedi, bari öteki dünyada rahat bırakın yaa!!..

Bu vesileyle, 1989 yılına ait çok sevdiğim bir parçasını da, babanın anısına hürmeten paylaşmak istiyorum..

Alllah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..