Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mister No Tay Yayınları 244'lük Albüm / Cilt 111 - Yağmur
Tay yayınları deyince çocukluğumun kokusu geliyo burnuma sakarya caddesinde alt katta bir kitapcı.. küflü bir pasaj ama en keyif aldığım mekan.. bu güzel hatırayı anımsattığın icin çok teşekkürler sevgili profesör dostum
Her macerasını zevk alarak okudum Mister No'nun.O uçarı karakter her zaman keyif verdi bana.
Sevgili kardeşim sana sonsuz teşekkürler ve en içten sevgilerimi sunuyorum.En iyi akşamlar dilerim.
çocukluğum,çizgiromanlar,muhteşem kapaklar,tay ve ceylan yayınları vs. 25-30 yıl öncesini yaşıyorum. ne zaman böyle nostaljik güzellikler görsem tüylerim diken diken oluyor,sayın profesör çok teşekkür ediyorum,elleriniz dert görmesin.
Sevgili Haluk Ağabey bir ilki gerçekleştirdi sanırım.. Mister No paylaşımı ile yeni bir şair doğmasına sebep oldu.. (bakınız iki mesaj yukarıda yeryüzü'nün mesajı) Hey, Mister No, sen nelere kadirsin.. Teşekkürler üstadım.. Yeni şairimiz hayırlı olsun.. Sevgilerimle..