mister no hakkında bilgisi olanlar yardım lazım

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
ilgilenenlerin yardımı ve daha önce yapılmış llistelerden yararlanarak ornjinal yayın sırasının türkiyede basılan kitaplara denk gelen bir listesini oluşturdum. yardımlar için teşekkürler

Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,166
78,442
hiçbiryerde :)
bonelli yayın italya internet sitesinde orjinal sıra var..
bizdeki klasik maceralar serisi ona uygun olacak...
244 lük seri orinal sıralı değil,karışık...
sinema önlerinde kitapları değiş tokuş ederken de
kaldığımız macerayı bulmak büyük keyif verirdi...
şimdi de bir sıralama yapmak istiyoruz tabii...:)

:59::66:

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,353
304,768
"Albay" kardeşimin geçen gün dikkatimi çeken aşağıdaki bilgilendirmesi işinize yarayabilir. Bu vesile ile sevgili "Albay"a teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
bayrakzaf.gif

martin mystre ad-de yayınlarının kapaklarında mister no ile ilgili bu bilgiyi görünce paylaşmak istedim. birinin oturup saatlerce uğraşıp çıkartabileceği bilgileri güzelce yayınlamışlar. bizde faydalanalım. genelde kapak kısmını okumayı sevmediğimiz için atlamış olabiliriz.

01yky.jpg

02dld.jpg

03kkk.jpg

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
sn.mehmed ali üstad, forumdaki listeler zaten harika yayınevi şeklinde listelemek mantık olarak en güzeli. sorunum listelerle alakalı değil. aynı kitaplar farklı yayın evinden tekrar çıktığı ve sayıları farklı olduğu için maceraları peş peşe okumak tutkusundan kaynaklı sorunum.

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
çok teşekkürler sarkomer ve burdan albayada saygılar evet aradığım buydu. tamamı olmasada. kusura bakmayın uğraştırıyorsam.

Son düzenleme:

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
çok teşekkürler akyıldız 2004 de kadar çıkmış maceraların sıraları var aradığım buydu.