Mister No çevirisi nasıl olsun

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
Mister No'nun yeni bir yada iki macerasını çeviriyorum vedi no 196'nın macera bitince bıraktığım bölümü ve 197-198--199. sayılar, bu kitaplar genellikle 96 sayfa, ilik seferki çeviride olduğu gibi 32 sayfalık 15 günlük fasiküller halindemi yoksa iki ayda falan bir kitap olarak mı versem, aslında, ciltler halinde vermeyi düşünüyorum, ama liste aşamasında kitaplar bölük olacak buda beni düşündürüyor, siz ne dersiniz? 15 günde bir fasikül olarak verip sonradan tek kitap halindemi toplayayım yoksa biraz uzun sürsede orjinal 96 sayfalık haliylemi?
cevapları bekliyorum, ona göre kısa süre içinde paylaşıma başlayacağım.
sevgi ve selamlarla.....

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,390
76,928
Karagümrük
Değerli arkadaşım,
Bölük Bölçük verilmesi yerine orijinaliyle uyumlu olarak
verilmesini tercih ederim...
Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum...

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,028
13,882
Ben de orjinal 96 sayfayı daha tercih edilesi buluyorum. Geç olsun güç olmasın.

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
688
944
İtalyan orijinaline bağlı kalarak 96 sayfa olarak verirseniz,
bütünlüğü korumuş oluruz.. Saygılar, kolay gelsin, merakla
bekliyoruz..

Son düzenleme:

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
fasiküller halinde vermek istemem hani 15 günde bir bekleme aralıkları az olacağı için sonra kitapları fasiküller tamamlandıkça tek kitaplar halinde de verecektim. Aslında amacım fasikülleri verirken kalan kısımları da tamamlayarak kesintisiz bir şekilde devam etmekti çünkü şu an 3 fasikül hazır sayılır. bunları vereceğim 45 günde diğer üçü sonra diğer üçü yani böyle gidecekti..

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,694
4,963
Emeklerin için çok teşekkür ederim. Macera nasılsa orjinalinde bende öyle olmasını tercih ederim aziz üstadım...

12 Şub 2010
15,003
546,887
Mister No olsun da nasıl olursa olsun:D diyesim vardı da,

Çoğunluk orijinal gibi olsun demiş ki, bence de öylesi makbul

Şimdiden teşekkürler sevgili cengizgul

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,901
143,031
15 günlük fasikül halinde ver,daha sonra cilt halinde de verirsen daha iyi takip edilir.
Konu güncelliğini korur.
Aynı 464 zagor fasiküllerde yapıldığı gibi,çift liste yapılır.
Fasikül seri,cilt seri gibi.
Tercih tamamiyle sana aittir dostum.
Kolay gelsin.

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
15 günlük fasikül halinde ver,daha sonra cilt halinde de verirsen daha iyi takip edilir.
Konu güncelliğini korur.
Aynı 464 zagor fasiküllerde yapıldığı gibi,çift liste yapılır.
Fasikül seri,cilt seri gibi.
Tercih tamamiyle sana aittir dostum.
Kolay gelsin.

karar verdim fasikül daha iyi fasikülleri çeviriler kısımında yayınlayacağım böylece 15 günde bir ara açılmadan vermiş olurum. sonra tek kitaplar halinde listeye ekleyeceğim fasiküllerin listesi olmayacak sadece tek kitaplık liste olacak.
Zaten arşiv yapmak isteyenler her fasikülü bir öncekinin içine atarak tek kitap yapabilirler yada fasikülleri silerek 3 fasikül bitince vereceğim tek kitabi arşive koyabilirler. fasiküller bittikten sonra denk gelenlerse zaten tek kitap indirebilir diyorum.