Milliyet Çocuk Dergisi 1980 Sayı 35

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,898
141,351
8fahN3W.jpg

Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler..​

Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,723
36,494
İstanbul
Keşke Milliyet yayınları, bizler gibi bu dergilerin değerini bilenler için, ciltler halinde koleksiyoner dizisi olarak bayilerde satışa sunsa.. Yani aslına sadık kalınarak tüm yayınlanmış sayıları tekrar basarak, biz koleksiyonlerin istifadesine sunsa eminim çok güzel bir tiraj yakalayacaklardır.. Hem eski nesil, hem de yeni nesil 70lerin sonu 80lerin başının havasını buram buram solumuş olacaklardır..

Ayrıca, paylaşım için teşekkürler..

kodadı:şaklaban

Yeni Üye
16 Ocak 2013
12
26
Adana
İmza kampanyası

Keşke Milliyet yayınları, bizler gibi bu dergilerin değerini bilenler için, ciltler halinde koleksiyoner dizisi olarak bayilerde satışa sunsa.. Yani aslına sadık kalınarak tüm yayınlanmış sayıları tekrar basarak, biz koleksiyonlerin istifadesine sunsa eminim çok güzel bir tiraj yakalayacaklardır.. Hem eski nesil, hem de yeni nesil 70lerin sonu 80lerin başının havasını buram buram solumuş olacaklardır..

Ayrıca, paylaşım için teşekkürler..

İnternette bir imza kampanyası sitesi var, orda imzaya açalım bu talebi...

Ben 78-85 arası tüm ilaveleri; çizgi romanları, ansilşopedi eklerini hala muhafaza etmekteyim ciltler halinde... yaklaşık 150 adet tam macera çizgi roman 5 cilt ve 1 ciltte adımı taşıyan çizgiroman eki...

Çizgiromansız ve ansiklopedi eksiz tüm sayıları Ceyhandan Adanaya taşınırken 1991 yılında mecburiyetten Milli Eğitimin kampanyasına bağışladım... şimdi de geri topluyorum ::)

Moderatör tarafında düzenlendi: