Milletimizin Başı sağolsun..

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,433
12,890
Diyarbakır'da gencecik yaşta şehit verdiğimiz 13 vatan evladının acısı içimize işledi. Bütün analarımızın ,babalarımızın, genç kızlarımızın, yetim kalan yavrularımızın, Türk milletinin başı sağolsun. Peygamber şefaati üstlerinden eksik olmasın...

hozkoca

Aktif Üye
29 Nis 2009
367
755
Allah rahmet eylesin. Sorumsuz sorumluların da aklını başına getirsin ki, titreyip kendilerine gelsinler.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,352
304,721
Türk askerine kurşun sıkanlar haindir.
Kurtuluş savaşındaki
yunandan,
ingilizden,
fransızdan daha adi,
daha kalleş,
daha korkak ve
daha da şerefsizdirler...
Necip Fazıl'ın ifadesiyle alçak dahi değildirler.
Çünkü alçaklığın da bir zaviyesi vardır.
Bunlar ancak ÇUKUR olabilirler.
Allah(CC) hepsinin belasını versin.
Bu çakallar ne yaptıklarının dahi farkında değiller.
Sürü halinde dolaşıp, sinsice pusu kurmayı bir halt zannediyorlar.
Onursuzca ve şuursuzca sahiplerinin emirlerini dinleyip,
camii duvarına işiyorlar.
İzin versinler;
çoluğu çocuğu bırakıp dağa çıkmazsam namerdim.
Bir canım var; o da
bu vatana
bu aziz millete,
ay yıldızlı bayrağa
feda olsun.
Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.
Onlar görevini yaptı.
Haydi!
Sırası gelen saflara...
Bir ölür, bin diriliriz.
Bayrak inmez,
Ezan dinmez,
Şehit ölmez,
Vatan bölünmez.

bayrakzaf.gif

Son düzenleme:

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,683
metu
Milletimizin başı sağolsul.Teröristlerle gizli saklı iş yapanlarda kına yaksın.Bu katiller ve yardakçıları elbet hesap verecektir.Metin olmak gerek.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,901
143,001
Mehmetçiğe kahpece sıkılan kurşunları şiddetle kınıyorum...
Her ne kadar bir avuç çapulcunun işlediği hunharca katliam da olsa,Devletimiz bunun hesabını mutlaka soracaktır
Yanan anaların yüreği, hiç bir zaman bu acıları unutması mümkün değildir
Allah sabır versin,gani gani rahmet eylesin...

:wbtr:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,159
İstanbul-İzmir
Tamam iç savaş istiyorlarsa becerecekler . Evet elimize silahı tüfeği kapıp bizde dağa çıkacağız.
Bizim masum askerimize insanımıza pusu kurup bomba atıp kıyıyorlarsa bizde yapacağız.
En sonunda bizde çıldıracağız.
Siyaset umurumda değil ne saf tutarım ne parti. Ne savunurum ne yererim.
Ama sen liderlerini komutanlarını ne olduğu belirsiz konulardan toplar alırsan içeri. Ne askerde moral kalır ne dikkat..
Meydanı boş bulan köpeklerde aciz eylemleriyle bize kan kusturur.
Ölen şehitlerimiz Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Yaralı kuzularımıza acil şifalar diliyorum.
O eşkiyalarada lanet okuyorum!!!!

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,317
4,648
''Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak'' cümlesini duymak ve okumaktan bıktım.Yeter artık, bu soysuz itlerin soyu kurutulsun,dağdan,meclisten,toplumdan temizlensin.Allah(c.c) şehitlerimize rahmet eylesin,ruhları şad olsun.Ülkemi,milletimi soysuzların şerrinden korusun.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,569
İstanbul
Yine onüç annenin yüreğine ateş düştü.
Sebep olanlara lanet olsun. Umarım bu şerefsizlerin yanına kalmaz.

TopFury

Çeviri & Balonlama
15 Şub 2010
79
151
Somewhere over the rainbow
Yine onüç annenin yüreğine ateş düştü.
Sebep olanlara lanet olsun. Umarım bu şerefsizlerin yanına kalmaz.

Yalnız 13 anne değil...13 baba, 13 kardeş, belki de 13 sevgili...

kimbilir daha ne güzel günler geçireceklerdi.Yuva kurmanın heyecanını yaşayacaklardı belki daha, bir kadının sıcak elini tutarak uyumayı hissedeceklerdi.Belki çocukları olacaktı, onlarla pazar günü piknik yapacaklardı, ateşlendiklerinde baş ucunda bekleyeceklerdi.İşlerinde terfi alacaklardı, sevineceklerdi.Güzel aile akşam yemekleri olacaktı belki de.Daha çocuklarının da kendileri kadar olup askere gittiğini yuva kurduklarını göreceklerdi...öyle uzun bir ömür vardı ki...

Elbette ülkeleri için seve seve ölürlerdi ki öyle de oldu...faka ölmek isterlermiydi...Analarına göz yaşı döktürmek isterler miydi..?O analar elbette ki şu an gururludur, fakat evlat kaybetmek isterlermiydi..? Hangi ebeveyn kendi hayattayken evladını gömebilir..?

Bu yüzden yıllar yıllar süren bu ''sorunun''' artık bir nihayete ulaşması gerekiyor...Birilerinin bir çözüm bulması gerekiyor...Sorumluların...Sorumsuzların...Yıllardır çaba gösterenlerin...eğer gösteriyorlarsa şayet...

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,544
1,010
Bursa
Ne denir ki... 11 Ağustosta oy atarken kaç kişi bu olayları düşünüp attı ülkenin %50 si uyuyorken hala ne denir ki? Hala açık açık bu soysuz köpeklerle mecliste dahi anlaşmaya çalışmalarına ne denir ki?
Mübarek gün ağzımı bozmak istemiyorum ama bunun sorumlularınında burunlarından fitil fitil gelir İnşallah iki cihanda yakaları bir araya gelmez İnşallah...:mad:

:wbtr:Yüce Şehitlerimize El Fatiha!:wbtr:

TopFury

Çeviri & Balonlama
15 Şub 2010
79
151
Somewhere over the rainbow
Bugün basın toplantısı yaparak ''artık demokratik bağımsızlığımızı ilan ediyoruz'' dediler...sen yine de ağzını bozma arkadaşım...onlar ne olursa olsun..!sana ve forumumuza yakışmaz.

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,739
2,272
Allah Rahmet Eylesin.
Birileri bir şeyler söylüyor, o gün 13 gencecik yürek soluyor. Hangi politika, hangi düşünce, hangi çıkar, buna değer anlamıyorum. Utanıyorum. Şimdi yine aynı nutuklar atılacak, aynı sloganlar söylenecek, aynı yüzsüzler hiç sorumlu değillermiş gibi birbirlerini suçlayacaklar. Sonra yine gençlerimiz ölmeye devam edecek. Tüm öfkemle lanetliyorum, terörü, terörden beslenenleri, görmezden gelenleri, susanları, söylüyormuş gibi yapıp susanları hepsini lanetliyorum.

Patrick Wilding

Süper Üye
20 Nis 2010
65
58
Allah hepsine rahmet eylesin,nurlar içinde yatsınlar.Allah ailelerine,sevenlerine sabırlar versin.
Bir sürü şey yazdım ama sonra sildim.Niye sildim,memleketin %50'si şimdiki hükümete durmak yok yola devam dedi.Al sana yola devam.Kimi kime şikayet edeyim,kime dert yanayım.İşte o yüzden sildim."Canım kardeşim" dedim kendi kendime.Sonra düşünmeye devam ettim,"Bakınız askerlik herhalde yan gelip yatma yeri değil. Hepimiz askerlik yapıyoruz. Hepimiz askerlik yaptık. Terör bir beladır. Her yerde var. Buna karşı bu mücadele uzun soluklu olarak yapılıyor,yapılacaktır" diye düşündüm.İçim rahatladı (bu sözlerden bir şey anlamayan varsa bir zahmet google'a yazsınlar bu sözleri),kızmaya gerek yok dedim.Ve yazmaktan vazgeçtim.

En güzeli şehitlerimizin ruhuna el fatiha,kalanlara da birer tabak helva.

Bu arada bir önerim var sevgili moderatör arkadaşlar.Bu haftasonu sitemizin üst tarafı siyah bant olarak gözüksün derim.

İçimden geçenleri ancak nick'ime yakışır bir şekilde ifade edebilirim keza kelimeler kifayetsiz kalıyor.,
AAAAAAHHHYYYYYAAAAAAAAAKKKKKKKKKK

Patrick Wilding

Süper Üye
20 Nis 2010
65
58
Hızımı alamadım,
Top Fury arkadaşımızın mesajına atfen düzeltme yapmak istedim.
Demokratik özgürlük değil,demokratik özerkliklerini açıkladılar.
Demokratik özerklik de siyaseten ve dış işleri itibariyle ana yönetime bağlı ama iç işlerinde bağımsız yönetime ve meclise sahip-eyalet olarak özetleyebileceğimiz bir durumdur.Ve %50'miz bunu kabul ediyorsa geri kalan %50'ye 2 kişi konuşurken 3.ye düşeni yapmaktan başka bir şey kalmaz.

12 Şub 2010
15,003
546,882
Milletimizin başı sağolsun, Allah'tan hepsine rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
138
Ne mutlu türküm diyene.
Hain saldırıyı kınıyorum,

şehitlerimize allah rahmet eylesin.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,142
4,714
Yapılan hain saldırıyı kınıyorum.(elimden bu kadarı geliyor)Yapan ve sebep olan tüm ilgilileri tarih önünde lanetliyorum.Allah yattıkları yerde dinlendirsin kalan ailelerine sabırlar diliyorum.

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,277
54,893
TAM 35
Zaten yüzyıllardan beri bu memleketin öz evlatlarına hep acı hep keder,hep cephelerde şehadet düştü. Onların kanlarıyla kazandıkları zaferlerin nimetlerini hep çakallar yağmaladı tüketti.Nice kan gözyaşı,alınteri emekle kurulan 7 düvele rağmen kurulan Cumhuriyetimizin hali gözler önünde.e dergimizin son sayısında yayınlanan sevgili Rawenx'in Haldun Sevel röportajında ne diyor büyük üstat? Hiç bir gazete Ustura Kemal'i yeniden yayınlamak için istekte bulunmadı.Niye çünkü Ustura Kemal vatan, millet ve namusturda ondan.Vatan için ölünür hemde seve seve ölünür.Ama şehitlere kelle gözüyle bakan zihniyete de yeter artık demek o yürekleri cayır cayır yanan anaların babaların hakkıdır.

Son düzenleme: