gurcansarı
Çeviri & Balonlama
son iki üç gündür arşivimi tamamlamaya uğraşıyorum. zagordan başlayarak hard diskim elverdiğince sırayla paylaşımları indiriyorum. bu arada alternatif atarama yapan arkadaşlara da tekrar teşekkürlerimi sunarım. elleri dert görmesin.
fakat zagordan indirmeleri yaparken şöyle bir durumla karşılaştım:
mesela zagor aksoy yayıncılık & AD-DE yayınları&ecem yayınları sıralı listelerde hemen hemen her sayının alternatif taraması ve linki mevcut ( sağolsun yapan arkadaşlar ) fakat aynı zamanda rapide yüklenip artık ulaşılamayan sayfalarda mevcut. bunlardaki paylaşımlara artık ulaşmak mümkün değil. bu sebepten linki çalışan paylaşımların muhafaza edilip diğer sayfaların kaldırılması server ı da rahatlatacaktır diye düşünüyorum.
herkese kolay gelsin.
fakat zagordan indirmeleri yaparken şöyle bir durumla karşılaştım:
mesela zagor aksoy yayıncılık & AD-DE yayınları&ecem yayınları sıralı listelerde hemen hemen her sayının alternatif taraması ve linki mevcut ( sağolsun yapan arkadaşlar ) fakat aynı zamanda rapide yüklenip artık ulaşılamayan sayfalarda mevcut. bunlardaki paylaşımlara artık ulaşmak mümkün değil. bu sebepten linki çalışan paylaşımların muhafaza edilip diğer sayfaların kaldırılması server ı da rahatlatacaktır diye düşünüyorum.
herkese kolay gelsin.