Metin Serezli'yi kaybettik

12 Şub 2010
15,006
545,756
Türkiye büyük bir sanatçısını daha kaybetti,

Tiyatro ve sinemamızın büyük ustalarından Metin Serezli vefat etti.

Eşi Nevra Serezli ile birlikte çok takdir ettiğim, beğendiğim bir sanatçıydı.

Allah rahmet etsin, nurlar içinde yatsın.

Yine çok değerli bir sanatçımız ve çizgi roman dostu olan oğlu sevgili Murat Serezli 'ye, eşi sayın Nevra Serezli 'ye, sevenlerine, tiyatro ve sinema dünyasına başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını yürekten paylaşıyorum.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,263
İstanbul
Başta oğlu ve eşi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun.
Değerli bir sanatçımızı daha kaybettik. Mekanı cennet olsun.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
59
144
denizci
Televizyon denen illetin İTÜ deneme yayınları zamanı, yani TV daha yok ama haftada bir kaç gün; o da bir kaç saatlik olacak olan yayınlarına başladı başlamak üzere günleri, hani yastığımızı birlikte götürdüğümüz gazoz satılan yazlık sinemalar ve bol bol tiyatro devri; babamız bizi sürekli tiyatroya götürürdü maaile, asla kaçırmazdı, bana ilk kez babam tiyatroda öğretti alkışlamayı, “Oyunu beğenmesen bile alkışlayacaksın, ellerin acıyıncaya kadar alkışlayacaksın”, bir oyunlarında eşi Nevra Serezli hanımefendiyle çok kısa dudaktan öpüşmeleri vardı şap diye ve ben küçük velet ilk kez dudaktan öpüşme görmüştüm o gün. Çocukken tiyatroyu bizlere sevdirenlerdi, şu anda öğrendim vefat ettiğini bilmiyordum, ama çok şey bırakıp da gidenlerden olduğunu çok iyi biliyorum, gerçekten çok üzüldüm geçmişimden bir şeyler koptu yine, sürekli bir şeyler yok oluyor, sanki yola çıkma zamanı yaklaşıyor, ellerim acıyana kadar büyük ustayı alkışlıyorum.

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,208
Kıbrıs
2013 yılında ünlü sanaıtçıların göçüşü tam gaz sürüyor maalesef.Usta tiyatro sanatçısı
Metin Serezli de bu kervana katıldı.Nur içinde yatsın;mekanı cennet olsun...

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,007
12,022
Hayatın anlamının bir kısmını ölüm fikri oluşturur. Ölümün geleceğini, kaçınılmaz olduğunu bilerek geride iyi şeyler bırakmaya çalışanlara ne mutlu. Metin Serezli bunu başarmış görünüyor. Gani gani rahmet diliyorum, kalanlara da başsağlığı.

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,148
1,451
güney
türk tiyatro ve sinemasının duayen isimlerinden biriydi ALLAH rahmet eylesin,nevra - murat serezli ve tüm sevenlerinin başı sağolsun

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
336
9,707
İstanbul
Bir dönemimiz birer birer kopup gidiyor. Metin Serezli değerli bir ustaydı mekanı cennet olsun huzur içinde yatsın...

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
771
3,004
Üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. Murat, arkadaşımız olunca haber daha bir şok etkisi yaratıyor insanda. Başta ailem olmak üzere usta sanatçı Metin Serezli'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Arkadaşımızın üzüntüsünü ve acılarını paylaşıyor, herkese sabırlar diliyoruz.

Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,135
4,682
Allah rahmet etsin değerli eşi can yoldaşı Nevra Serezli Hanımefendiye,oğlu Murat Serezliye baş sağlığı diliyor sevenlerinden bir fatiha niyaz ediyorum.Allah yerinde dinlendirsin.

Tsubasa

Admin
11 Mar 2009
531
1,183
Türkiye büyük bir değerini daha kaybetti, yakınlarına baş sağlığı dilerim mekanı cennet olsun

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
141,096
Değerli bir sanatçıyı kaybettik,Allah rahmet eylesin.
Ailesine ve sevenlerine, Mevlam sabır versin.

kitkarson

banned
15 Ocak 2013
66
54
Mevsim sonbahar,
Yıllık çınarlar tek tek yapraklarını döküyor.
Allah rahmet eylesin,kalanlara sabırlar dilerim.

tatu

Yeni Üye
1 Eki 2009
79
93
Allah rahmet eylesin..bir usta daha aramızdan ayrıldı..aynı samimiyetle sanat yapan genç oyuncuları görmek snatımızın geliştiğine şahit olmak istiyoruz..

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,722
36,427
İstanbul
Güzel bir insanı, örnek bir sanatçıyı, bir tiyatro duayenini kaybettik. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun.