Mesaj yazdığımız konulara gelen cevap uyarısı

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,406
6,629
Ankara
Selamlar;
Aklıma gelen bir öneri var. Malum abone olduğumuz konular maille bize değişiklikleri yolluyor. Acaba maile geleceğine, foruma girdiğimizde bir pop-up çıkıp bizi uyarsa?

Bu sayede anında 3 yıl önce mesaj attığım bir başlıktan haberdar olabilirim. Örnek olarak forum.donanımhaber.com adresi çok benzer bir yöntemle çalışıyor.

İkinci olarak gelen özel mesajlarımı özel mesaj sayfasına girene kadar göremiyorum (yani yeni bir özel mesajım olduğunu ancak sayfaya girdiğimde görüyorum) Böyle bir sorun yaşayan var mı? Bu sorunu bu gün fark ettim. Bu sebeple çok uzun zaman önce bana mesaj atan arkadaşları görmemişim; bu yüzden haklarını helal etsinler.

Yukarıda bahsettiğim bildirim pop-up'ı bu işleve de sahip olabilir. Forum altyapısı buna müsait mi bilmiyorum tabi.
Saygılar
Sinan

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,653
22,583
Adana
Özel mesaj konusunda haklısınız, daha belirgin görülebilmeli... Ayrıca yaptığımız yoruma verilen bir cevap da, tekrar o konuya dönüp bakıldığında görülebiliyor ki, çoğu zaman bu mümkün olmuyor...

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,319
143,650
Aslında abonelik diye bir şey var ama ne işe yaradığını bende bilmiyorum, teknik alt yapı konusunda ilgilenen arkadaşımız ancak bu soruya cevap verebilir.

Yani bizde çoğu zaman aynı şekilde konularımıza ve konulara 100 defa döndüğümüz oluyor.

Ama olmayacak bir husus değil. Sonuçta kodlarla yapılan bir husus olmalı.