Mesafe...

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,007
12,022
Süperonline aboneliğimde teknik ekiplerin bir türlü çözemediği bir sorun nedeniyle günlerdir internet erişimim kapanmış durumda. Tanrının 6 günde yarattığı dünyada sözde işinde uzman bir kuruluşun bir arızayı bir haftadır çözememiş olması hayli şaşırtıcı. Bu gidişle bir süre daha bu şekilde sıkıntı yaşayacak gibi görünüyorum. Bu süre zarfında birbirinden güzel paylaşımlara, ilgi ve yorum hakeden nice güzelliğe uzak kalmak durumundayım.

Eş dost ve sevenlere duyurulur. :)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,147
Kasımpaşa
Ben radikal bir kararla tüm internet üyeliklerimi alıp vodafone geçtim...
8 Megabit olan hızım 16 ya çıktı. Telefon dahil sınırsız internetim 59 lira oldu.
Memnun muyum, hayır değilim..
Türkiye'de işini namuslu yapan hiç bir firma olmadığına inanıyorum.
Geçmiş olsun sevgili dostum.
Çözerler..
Ama dert sahibi olursun..
Saygılar!..

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,007
12,022
Dediğin gibi sonunda çözdüler. Yaklaşık 14 gün sürdü. Hayli sıkıntılı, servis sağlayıcıyla, altyapı sorumlusu kurumla, müşteri hizmetlerinde çalışan garibanlarla yapılan ve gerilim dozu gitgide artan uzun konuşmalar ve gelip giden teknik ekiplerin gayretiyle sonucunda tekrar bağlandı "meret". Umarım kalıcı olur...

Doğrusu internet'in bağımlılık yaratıcı etkisine karşı direndiğimi düşünüyordum, ama paçayı kaptırmışım galiba.. :) Özellikle de üzerinde yazıştığımız bu ortama..

İlgi gösteren herkese senin nezdinde teşekkür ediyorum Savaş dost...

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Abi çaktırmadan bu merete acaip bağımlı olduk, evdeki çocugumuz gibi, olmadığı zaman sanki boşlukta gibi oluyor insan.