Merhabalar :) (İçeri bakarsanız çok sevinirim)

Muhammed AĞAR

Aktif Üye
11 Ağu 2012
353
1,534
Çizgi Diyarı olarak bana Çizgi Roman'ı siz sevdirdiniz sizlerden bi isteğim var ve bi sorum.
İstek;
Bana Günah Şehri,V for Vendetta'nın Türkçesi lazım çevirin demiyorum varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Soru;
Şimdi forumda paylaşıldımı bilmiyorum elimde 2 adet tamamlanmış manga var.
Death Note ile Full Metal Alchemist paylaşmamı isterseniz sizlerle paylaşabilirim.
Cevabınızı esirgemezseniz gerçekten çok sevinirim :)

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
Arkadaşım bizim paylaştığımız kitapların hiç birini biri istemedi biz kendimiz karşılık beklemeden paylaştık.
Forumun seyri hakkında bir fikir sahibi olmamanıza üzüldüm.
Lütfen paylaşmayınız.

The_immortal

Yeni Üye
2 Eyl 2012
88
239
Çizgi Diyarı olarak bana Çizgi Roman'ı siz sevdirdiniz sizlerden bi isteğim var ve bi sorum.
İstek;
Bana Günah Şehri,V for Vendetta'nın Türkçesi lazım çevirin demiyorum varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Soru;
Şimdi forumda paylaşıldımı bilmiyorum elimde 2 adet tamamlanmış manga var.
Death Note ile Full Metal Alchemist paylaşmamı isterseniz sizlerle paylaşabilirim.
Cevabınızı esirgemezseniz gerçekten çok sevinirim :)

Günah Şehri Türkçe olarak daha yeni paylaşıldı forumumuzda kardeşim buyur burdan bakabilirsin = http://www.cizgidiyari.com/forum/ce...gunah-sehri-cilt-01-buruk-veda-balonlama.html

Not : Büyük beyaz kardeşimin dediği gibi burada herşey karşılıksız bir tek sevgi saygı karşılıklı ben bu sloganı benimsedim,gördüm burada. Onun için bazen hiç kendine uygun birşey bulamazsın ama '' paylaşmak '' aynı senin gibi bişey bulamayanlara ışık olmaktır saygılar :)

Muhammed AĞAR

Aktif Üye
11 Ağu 2012
353
1,534
Bende sevgi adına paylaşıyorum şimdi paylaşılmış şeyi paylaşmamak için yazdım yoksa karşılığında bişey kazanmıyoruz sevgi için paylaşıyoruz :)

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,220
2,318
LÜLEBURGAZ
evet burada bir yanlış anlama söz konusu olmuş... sevgili Muhammed AĞAR lüzumsuz, gerek görülmeyen, talep olmayan bir şeyi paylaşmamak için önce sevgili çizgi diyarı üyelerinin nezaket sınırları içinde görüşlerini istemiş... "isterseniz paylaşırım" sözlerindeki amacı bence sadece bu...

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
312
V For Vendetta 'yı internetten satın alabilirsiniz sanırım.Ben öyle yaptım çevirmeyi düşünmüştüm ama halihazırda bir cildi bulunduğu için vazgeçmiştim.

Buna bakabilirsiniz site güvenilirdir ben oradan 10-20 tane çizgiroman filan sipariş ettim hiç sorunla karşılaşmadım.