Merhaba

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,606
19,358
İnternette arama yaparken tesadüfen buldum siteyi. Türkçe çizgi roman bölümlerine bayıldım özellikle, emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Ortaokul, lise çağlarında elimdeki tüm kolleksiyonumu değiştire değiştire tükettikten sonra şimde yeniden kolleksiyon yapmaya başladım. Türkçe çizgi romanları mümkün olduğunca satın almaya çalışıyorum ama bu fiyatlarla yetişmek imkansız. Zaten çizgi roman almak çocuklardan çok parası olan büyüklere göre oldu biraz.

Elimde Türkçe taranmış yok hiç ama oldukça geniş İngilizce taranmış çizgi roman arşivim var. Mümkün olduğunca buradan paylaşmak niyetindeyim. Hiç olmazsa böyle bir katkım olsun.

Bu arada favorim Conan ve diğer hiborya çağı romanlarıdır, (Kull, red sonja vb). İngilizcelerinden yeni serilerini takip ediyorum, bulduğum her Conan sayısını da almaya çalışırım.

Ankaradayım. Herkese iyi forumlar.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,134
4,674
Öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum.Sorun paylaşmak değil güzel insanlardan oluşan bir site ve içten duygular.Tarayamam gibi bir söz etmişsiniz önemli değil içten duygularla burda kalın elbet bir katkınız olur.Yabancı çr lar niye olmasın bekleriz ...