Gaston
Çeviri & Balonlama
- 27 Haz 2019
- 148
- 4,754
Okumayı altı yaşındayken babam öğretmişti, ilk okuduğumu hatırladığım Bonanza’nın 1nci sayısıydı. Okula başlamadan Tom Miks, Teksas, Zagor, Mandrake, Tom Braks, Mister No’ları buldukça okuyordum, amcam sağolsun. Okula başladığımda bodrum kattaki kütüphanede Doğan Kardeş dergilerini keşfetmiştim. İşte bugün nereden aklıma geldiyse acaba bu dergileri İnternette bulabilir miyim diye ararken Çizgi Diyarı ile karşılaştım. Sizlere bir merhaba demek için yazıyorum bu mesajı.
Benim için hobi ancak üretirsen bir anlam taşıyor. Forumda daha yeniyim, çok da inceleyemedim. Ben de katkıda bulunmak isterim. Tarama ya da balonlama yapacak imkanım yok ama İngilizce ve Fransızca çeviri yapabilirim. Çeviri konusunda yardıma gereksinimi olanlara nasıl ulaşabilirim ?
Sevgiler
Benim için hobi ancak üretirsen bir anlam taşıyor. Forumda daha yeniyim, çok da inceleyemedim. Ben de katkıda bulunmak isterim. Tarama ya da balonlama yapacak imkanım yok ama İngilizce ve Fransızca çeviri yapabilirim. Çeviri konusunda yardıma gereksinimi olanlara nasıl ulaşabilirim ?
Sevgiler