Mediafire'la başım belada

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
37,141
İstanbul
Biraz önce bir dostumuzun kırık link bildirimini yenilemeye çalışırken canımı son derece sıkan bir durumla karşılaştım. Mediafire hesabım bloke edilmiş vaziyette.

Bundan birkaç gün önce mediafire'dan bir mesaj aldım; yaptığım iki paylaşımın Mediafire paylaşım kurallarını ihlal ettiğini belirtiyordu. Söz konusu paylaşımlar da yabancı dilde (Sojourn dizisine ait) iki sayı idi. Mesajı aldıktan sonra ilgili dosyaları silmiştim. Ancak bugün yukarıda bahsettiğim sorunla karşılaştım.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan bir dostumuz var mı acaba? Hesabımı yendien aktifleştirmeleri için mesaj attım ama neticenin ne olacağını bilmiyorum. Mediafire'dan gelen önceki mesaj hesabın kalıcı olarak bloke edildiğine dairdi. Umarım insafa gelirler. Binlerce link var hesabımda :(

Siz siz olun dosyalarınızı orjinal isimle yüklemeyin platformlara. Ben uzun zamandır isimleri değiştirerek yüklüyordum. Sıkıntı yaratabileceğini düşündüğüm dosyalara alakasız isimler veriyordum. Ancak bu 2 paylaşım 2 seneden eski paylaşımlar ve o zaman bu hususa dikkat etmiyordum.

Umarım hesabımı kurtarmayı beceririm.
 
Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
37,141
İstanbul
Geçen gün Zagor kapaklarını
mediafire ile yükleyememiştim.
Şimdi baktım sorun yok.
Uyarın için sağol dostum...

Mediafireda yükleme ile ilgili geçici bir sorun vardı 1-2 gün önce. Bir yere kadar yükleyip sonra başa dönüyordu. Sonra çözdüler bu problemi. Benim başıma gelen başka bir şey, epey kötü bir şey. Genel bir problem değil :(.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
20,011
84,741
Kasımpaşa
Sevgili dostum yeniden yükleriz..
Hiç sıkılmasın canın..
Nasıl olsa biz yüklemiştik daha önce..
Sevgiler..
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
37,141
İstanbul
Sevgili dostum yeniden yükleriz..
Hiç sıkılmasın canın..
Nasıl olsa biz yüklemiştik daha önce..
Sevgiler..

Giden dosyaların toplamı 140GB idi. Ama hala ümidimi koruyorum. Yarın netice belli olur. 24 saat içinde yanıtlıyorlar talebi. Belki kurtarabilirim hesabı.

Ama her durumda bu beni yıldırmaz. Yeni bir hesap aldım bile.

Sevgiler...
 
Son düzenleme:

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,064
2,807
evet biraz önce direnc11 dostumuzun yenildiği -Martin Mystere Aksoy Yayıncılık Sayı 01 - Çıldıran Kent- ve diğer linklerde mediafire şöyle bir mesaj veriyor.
"File Belongs to Suspended Account.
The resource you are trying access belongs to an account that has been suspended
Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance."
az daha kırık link uyarısı verecektim allahtan mesajı gördüm gerçekten üzücü umarım düzelir.
 

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,784
4,476
Sevgili direnç dostum bana da aynısını yaptılar.. iki hesabım aynı yöntemle kapatıldı.. ben de şikayet yazısı yazdım ama ne cevap verdiler ne de hesabımda bir değişiklik.. umarım senin şansın yaver gider ve kurtarırsın dosyalarımızı..
 
Üst