Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdiye kadar izlediğim yol ile Mediafire'a yeni resim yükledim.
Ancak img adresini girmeme rağmen şimdi Diyar'da görünmez oldular.
Ben mi bir yerde hata yapıyorum, yoksa ayarlarda bir değişiklik mi oldu?
Mediafire on gün kadar önce resim paylaşma linklerini güncelledi ve bizim kullanabileceğimiz forum paylaşım linklerini kaldırdı ve sosyal medya linkleri olarak vermeye başladı. Eski linkler çalışıyor, özel teknik bir yolu varsa bilmem ama sanırım bundan sonra mediafire'dan doğrudan forumlar için resim linki alamayacağız.
Mediafire resim paylaşma ayarlarını değiştirdi sanırım. Sorunu şöyle aşabilirsiniz.
1- Resmi mediafire üstünden açın.
2- Tarayıcınızdan "Sayfa ana kaynağını görüntüle" kısmını seçin. Ben safari kullanıyorum, "geliştirme" menüsü altında.
3- Sayfa kodlarını gösteren bir pencere açılacak. Açılan kodlarda sonu jpg ile biten satırı bulup adresi seçin ve kopyalayın.
Aşağıdaki görselde kopyalamanız gereken satırı işaretledim:
Şimdiye kadar izlediğim yol ile Mediafire'a yeni resim yükledim.
Ancak img adresini girmeme rağmen şimdi Diyar'da görünmez oldular.
Ben mi bir yerde hata yapıyorum, yoksa ayarlarda bir değişiklik mi oldu?
Sağolasın kudretsabancı, sayende sorunu çözebildim.
Medifarede nresmi açıp mozilla kullanıyorum Web Geliştiriciyi seçip sayfa kaynagı kısayolu Ctrl U yu açıp oradan jpeg yazılı kısmı kopyalayıp forumdaki menüde çerçevenin içine yapıştırıyorum. Ön izleme görünüyor.