Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sayın Arkadaşlar;
İzmir Ekibi bu güzel çizgi romanı bir sürü aksilik ve gecikmeye rağmen en sonunda tamamlayıp, aşağıdaki linkte sizlere sunuyor.
Çevirisini değerli arkadaşımız Philippe yaptı. Balonlamasını Lotoloto arkadaşımız gerçekleştirdi. Tercümenin yapılmasında Büyükbeyaz arkadaşımızın adı gibi büyük yardımları oldu. Ben de tercümenin ve balonlamanın yazıları ile son düzenlemeleri gerçekleştirdim.
Bu seri Türkiye'de pek tanınmamakta. Avrupa'da 52.sayıya kadar gelmiş. Tabii bütün seriyi paylaşmaya ömrümüz yeter mi bilmiyorum. Bir ilk olsun ve sevilip tanınsın istedik. Ama başka arkadaşlar da yardımcı olursa daha hızlı Türkçeye kazandırılabilir. İstekli olan arkadaşlar olursa orijinal nüshalarını gönderebilirim.
Herkese iyi okumalar.
Önemli not: Aşağıdaki linki bir türlü mavileştirememiştim. Sorunu anlayıp, yardım edip, düzelten sayın Shoryuken'e ve paylaşım sayfasındaki resimleri ve yazıları daha güzel bir duruma getiren Gandor08 arkadaşlara teşekkürler.
Giriş yap veya üye ol.
Tanıtım Sayfası:
Giriş yap veya üye ol.
Mavi Ceketliler (Les Tuniques Bleues) çizgi romanının tüm serisinin mükemmel bir tanıtımını yapan scanfan arkadaşın çalışmasının linki aşağıdadır. Merak eden arkadaşlar bu linkte tüm bilgi ve diğer sayıların kapak resimlerini bulabilir. Scanfan arkadaşa bu paylaşımı için çok teşekkürler.
http://www.cizgidiyari.com/forum/i-i-j-k-l/98734-les-tuniques-bleues-mavi-ceketliler.html#post455352
Bilgiler:
Yazı fontu: CCJimlee
Çözünürlüğü: 3307x4677
Sayfa sayısı: 49
Boyutu : 45 mb.
Yayın durumu: Türkiye'de hiç yayınlanmadı.
Konusu: Red Kit'i biraz andıran bu çizgi romanda; 19.Yüzyıldaki Amerikan süvari birliklerinde görevli çavuş Cornelius Chesterfield ve yanındaki sözde sadık arkadaşları, onbaşı Blutch ve Bryan ile Tripps adlı askerlerle vahşi batıda yaşadıkları komik serüvenlerle sizlerle beraber olacaklar.
Bu sayıda kızılderililerin saldırısına uğrayan bir askeri kalenin cephane ihtiyacı için araba ile yola çıkan çavuş ve arkadaşlarının başına gelmedik şey kalmaz.
En sonunda kızılderililere kaptırdıkları içi cephane dolu arabayı binbir zorlukla kurtarıp, kaleye ulaştırırlar.
Acaba gerçekten başardılar mı, okuyalım ve bol bol gülelim.
Son düzenleme: