17 eylül buluşmamızda cafeden ayrılınca İstanbul'dan gelen dostumuz kardeşimiz Şerifimiz deniz kenarında oturup sizlerle birer su içmek istiyorum dedi.
Ateş suyu istiyormuş meğer, bizde sonradan öğrendik.
Masaya da 2 büyük fazla gelince mecburen birini hakladık.
Denizde o gün tam formundaydı, bize keyifli saatler sundu.
Bu kez fotoğraf işini Mehmet abimiz üstlendi, ama bana gönderdiği 40 fotoğraftan sadece 5 poz çektiğini görünce
oybirliğiyle kendisine 1 şişe ateş suyu yazdık.
Haluk abi döktürüyor, bizde ilgiyle dinliyoruz.
Şerif, MehmetAli, Mehmet abimiz ,Haluk abimiz, Hasan abimiz muhabbeti epeyce derinleştirdik.
Dedikodunun zirve yaptığı anlar.
Güzel insanlar güzel ortamı bulunca muhabbetin belini kırdık.
Şerif daha sık gelmeli.
Artık gün bitiyor ama muhabbet bırakılacak türden değildi.
Biz gündüz cafede arkadaşlarımızla çok eğlendik, birde üstüne deniz sefası yapınca bu gazla epey gideriz diyerek vedalaştık.
Tadı damağımızda kaldı ama saat kalleş.
Fotoğrafları geç koydum ama pc bana biraz ihanet etti, emekliliğini hatırlattı ama yaşını beklemesi gerektiğini anladı şimdilik çalışmayı sürdürüyor.
Yakın zamanda görüşmek dileğiyle.
Ateş suyu istiyormuş meğer, bizde sonradan öğrendik.
Masaya da 2 büyük fazla gelince mecburen birini hakladık.
Denizde o gün tam formundaydı, bize keyifli saatler sundu.
Bu kez fotoğraf işini Mehmet abimiz üstlendi, ama bana gönderdiği 40 fotoğraftan sadece 5 poz çektiğini görünce
oybirliğiyle kendisine 1 şişe ateş suyu yazdık.
Haluk abi döktürüyor, bizde ilgiyle dinliyoruz.
Şerif, MehmetAli, Mehmet abimiz ,Haluk abimiz, Hasan abimiz muhabbeti epeyce derinleştirdik.
Dedikodunun zirve yaptığı anlar.
Güzel insanlar güzel ortamı bulunca muhabbetin belini kırdık.
Şerif daha sık gelmeli.
Artık gün bitiyor ama muhabbet bırakılacak türden değildi.
Biz gündüz cafede arkadaşlarımızla çok eğlendik, birde üstüne deniz sefası yapınca bu gazla epey gideriz diyerek vedalaştık.
Tadı damağımızda kaldı ama saat kalleş.
Fotoğrafları geç koydum ama pc bana biraz ihanet etti, emekliliğini hatırlattı ama yaşını beklemesi gerektiğini anladı şimdilik çalışmayı sürdürüyor.
Yakın zamanda görüşmek dileğiyle.