Marvel: Noir Serisi

Nodark

Yeni Üye
27 Şub 2011
33
10
* Daredevil Noir #1-4
* Spider-Man Noir #1-4
* X-Men Noir #1-4
* Wolverine Noir #1-4
* Luke Cage Noir #1-4
* Punisher Noir #1-4
* X-Men Noir: The Mark of Cain #1-4
* Spider-Man Noir: Eyes without a Face #1-4
* Weapon X Noir One-Shot #1
* Iron Man Noir #1-4
Bunların Hepisini paylaşabilirseniz minnet duyarım :)

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
112
çok şey istiyorsun dostum. öte yandan ben daredevil ve spidermani okudum vasattı.

apollo1967

Yeni Üye
26 Eyl 2009
79
15
Ingilizcelerini istiyorsun saniyorum ? Bilmiyorum bunlari Turkce yayinladilar mi ? Eger ben internetten CR indireceksem oncelikle Minutemen taramalarina bakarim , genellikle dosya boyutu daha buyuktur ama tarama kalitesi daha yuksek , harddiskten yanada bir problemim olmadigi icin bence sorun degil. Size ve Ingilizce download linki arayanlara tavsiyem sadece google kullanmalari . Google ve Minutemen ile beraber dosya paylasim siteleri icerisinde benim tercihim su anda mediafire , cunku paralel downloada izin veriyor , anlamsiz password tekrarlari ve bekleme gerekmiyor olmasi.
Bu arada mediafire de bir dosya buldugunuzda , cogu zaman uploader vatandasin icersinde bir cok benzeri dosya olan klasorunude bulmus olursunuz . bu durumda ben google arama bolumunde . "Iron man Noir minutemen mediafire" yazarim tam olarak . Donen sonuclara tiklar kontrol ederim. Mesela bu linki bir check edin ,sanirim aradiklarinizin cogu var.

Selamlar