Marshal Bass

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,617
19,584
Bir ara konusu geçmiş ama çeviren olmamış sanırım. Oldukça güzele benziyor. 01-09 sayılar, Fransızca

tfbcijy3lho7y6g7g.jpg

rkq5m7e6hmlwtk87g.jpg

e0klr2u5llfbgvm7g.jpg

i4e3y5o9rh6jjc37g.jpg

8jtkaiaoq0do24u7g.jpg

9ln33r1m3keaono7g.jpg

k05sl9hq3x8hmqr9g.jpg

m0lgz1n7gunzxyx9g.jpg

kt7zq6mgxjeg0k29g.jpg

karlıova

Yeni Üye
9 Ocak 2019
113
669
Teşekkürler Osidi dostum. Radarımdaki bir seri, ancak fazla dijital desenleri ve photoshop renklendirmesi beni biraz uzak tutmuştu bu seriden. Bedetheque notları fena değil, değişiklik için bir göz atacağım.

Bu arada, Marshal Bass gerçek bir tarihi kişilik, vahşi Batı'nın ilk siyahi şerifi. Bir başka çizgi romanda daha sanki konu edinilmişti ama çıkaramadım. Belki de Deadwood Dick ile karıştırıyorum. Yaşlılık :)

Meminca

Aktif Üye
24 Kas 2017
416
1,399
Ankara
Teşekkürler Osidi dostum. Radarımdaki bir seri, ancak fazla dijital desenleri ve photoshop renklendirmesi beni biraz uzak tutmuştu bu seriden. Bedetheque notları fena değil, değişiklik için bir göz atacağım.

Bu arada, Marshal Bass gerçek bir tarihi kişilik, vahşi Batı'nın ilk siyahi şerifi. Bir başka çizgi romanda daha sanki konu edinilmişti ama çıkaramadım. Belki de Deadwood Dick ile karıştırıyorum. Yaşlılık :)
Üstat karlıova, sanırım Teks'in bir macerasında - hangi sayı hatırlamıyorum - siyahi bir şerif vardı. Fakat Bass'la ne kadar ilgili onu bilmiyorum. Bu arada ben de bir yaşlı olarak bilip karıştırmak hiç bilmemekten (benim gibi) yeğdir derim.